Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nyt tehdään läskisoosista salonkikelpoista! Uusi Menu Finnjävel seuraa fine dining -menun syntyä

Miten läskisoosi tai savusilakat taipuvat fine dining -ravintolan menuun? Henri Alén ja Tommi Tuominen johdattavat suomalaisen perinneruoan alkulähteille.

25.5.2020 klo 10:00

Menu Finnjävel

Kuusiosaisen Menu Finnjävel -ohjelman kapteeneina Henri Alén ja Tommi Tuominen. Kuva: MTV3


Ruokaohjelmien ystäville on nyt herkkua, kun tv:ssä alkaa uusi Menu Finnjävel. Sarjassa huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen etsivät inspiraatiota Finnjävel-ravintolansa nimikkomenuun ympäri Suomea.


Ekassa jaksossa Alén ja Tuominen matkaavat Juvalle selvittämään perinteisen läskisoosin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat läskisoosista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmassa mennään fine dining -ravintolan kulisseihin katsomaan, mikä tarjoaa uutta näkökulmaa katsojille.


Menu Finnjävel

Miten läskisoosi tai savusilakat taipuvat fine dining -ravintolan menuun? Kuva: MTV3


Inspiraatiota ohjelmassa etsitään Paraisilta, Juvalta, Punkalaitumelta ja Uudestakaupungista. Huippukokit käyvät mm. kaurismetsällä Qvidjan linnan isännän kanssa ja oppivat Juvalla Rapion myllyllä hyvien jauhojen merkityksestä.


Menu Finnjävel MTV3 ma 25.5. klo 21 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»