Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nyt ei hymyilytä! Amazing Race -tutut Janne Lehtonen ja Robin Hendry ankarina piiskureina TV:ssä

Janne Lehtonen ja Robin Hendry ovat kouluttajina Erikoisjoukot tv-sarjassa.

21.12.2023 klo 9:00

Amazing Race Suomi

Tiukkailmeiset Robin Hendry ja Janne Lehtinen Erikoisjoukoissa. Kuvat: Nelonen, kollaasi photocollage


Erikoisjoukkojen toisella kaudella riveihin tulee joukko uusia, julkisuudesta tunnettuja kokelaita, jotka osallistuvat erikoisjoukkojen pääsykokeita vastaavalle koulutusleirille. Kurssilla suoritetaan fyysisesti ja henkisesti brutaaleja harjoitteita, joiden kaltaisia erikoisjoukkoihin pyrkivän on läpäistävä.


Mukana rankassa realityssä ovat: toimittaja ja juontaja Mika Parikka, poliitikko Susanna Koski, artisti Tuomas Kauhanen, somevaikuttaja Mandimai Sundberg, somepersoona Aleksi Hakanen, yrittäjä ja fitnessvaikuttaja Vertti Harjuniemi, radiojuontaja Mari Valosaari, artisti Papi Pike, artisti Petra Gargano, scoottaaja Helmeri Pirinen, liikunta-alan yrittäjä Oona Tolppanen, lääkäri ja ex-painonnostaja Anni Vuohijoki, ravintoloitsija Sami Garam, jääkiekkoilija Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson.


Sarjan kouluttajina toimii ensimmäiseltä kaudelta tuttu nelikko: pääkouluttaja Janne Lehtonen ja hänen rinnallaan Matias Petäistö, Jan Knutti ja Robin Hendry. He kaikki ovat entisiä eliittisotilaita, joilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus erikoisjoukoista mm. Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa.


Hylätyllä Lohjan Kalkkitehtaalla järjestettävällä koulutusleirillä julkkiksilla ei ole erikoisoikeuksia, eikä helpotuksia. Ohjelmassa ei ole äänestyksiä tai pudotusseremonioita, vaan kaksitoista päivää kestävän leirin luonne on tulos tai ulos. Kun kilpailijan jaksaminen loppuu, hän ilmoittaa luovuttavansa. Suurin osa kurssilaisista keskeyttää, ja loppuun selviävät vain vahvimmat ja päättäväisimmät.Amazing Race Suomi

Janne Lehtonen ja Robin Hendry voittivat Amazing Racessa lukuisia kisoja, mutta ylsivät lopulta kolmannelle sijalle. Kisassa miehet nähtiin hyväntuulisina ja leppoisina. Kuva: Nelonen


Janne Lehtonen ja Robin Hendry ovat katsojille tuttuja myös Amazing Race Suomi -realitystä, jossa heillä tuntui olevan usein hyväntuulinen meininki ja tsemppi päällä. Tämä voimakaksikko ylsi kolmannelle tilalle Kaisa Mäkäräisen ja Mari Ederin ottaessa voiton.


Nyt miehet ovat mukana Erikoisjoukoissa, jossa on täysin erilainen tunnelma kuin Amazing Racessa. Erikoisjoukoissa nähdään verta, hikeä ja kyyneleitä. Ote on ankaran brutaali ja julkkiskisaajia pyritään murtamaan keinoja kaihtamatta.


Pääkouluttaja Janne Lehtonen lataa tiukkaa tekstiä Erikoisjoukoista:

-Jos kokelaat luulevat, että he ovat löytäneet omat rajansa elämänsä aikana, he luulevat väärin. Me tullaan näyttämään heille, missä ne rajat oikeasti kulkevat - niin henkiset kuin fyysisetkin.

Amazing Race Suomi

Kaisa Mäkäräinen ja Mari Eder päihittivät eliittisotilaat Amazing Race Suomi -kisassa, kuva: Nelonen, Mojo Erämetsä


Lue myös: Amazing Race: 30 000 e voittaneet Kaisa Mäkäräinen ja Mari Eder: "Kyllä isompana on se, kun..."


Erikoisjoukot alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 12.3. klo 21.

Amazing Race Suomi ruutu.fi


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Julkkikset lisätty 22.2.2024.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»