Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

No nyt! Vappu Pimiä paljasti somessa Maajussille-kuvaukset - Tämä pinkki "ihanuus" varasti huomion!

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa etsitään ulkomaan maajusseille rakasta.

18.11.2021 klo 10:26

Maajussille morsian

Vappu Pimiä juontaa suomalaisten rakastamia tv-ohjelmia, etunenässä Maajussille morsiamet ja Tanssii Tähtien Kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiVappu Pimiä on paljastanut Instagramissa, että Maajussille morsian maailmalla -ohjelman uuden kauden kuvaukset ovat käynnistyneet. Pimiä julkaisi somessa kuvan itsestään tapahtumapaikalla ja hehkuttaa:


-Iloisia uutisia kaikille Maajussien ystäville! Täällä sitä kuvataan uuden Maajussille morsian maailmalla kauden esittelyjaksoa! Me esitellään teille neljä uutta maailman jussia vielä tämän vuoden puolella, joulukuussa @mtv3suomi


Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Pimiä poseeraa syksyisissä tunnelmissa vanhan puun vieressä ja toisessa kuvassa hän halailee puuta. Katso kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Pimiän seuraajat kommentoivat julkaisua sydän-emojein ja osa kertoo odottavansa ohjelman alkamista. Ison huomion vie kuitenkin yksi yksityiskohta, nimittäin Pimiän päällä oleva vaaleanpunainen, pitkä takki.Maajussille morsian
Vappu Pimiä ja viime kauden maajussit maailmalla: Stefano, Matthew, Mustafa ja Roy. Kuva: MTV3


Moni seuraaja pitää takkia ihanana ja se saa kehuja erityisesti vaaleanpunaisesta väristään. Myös takin alkuperästä kysellään.


Pimiä kertoo saaneensa stoorien puolella jo paljon kysymyksiä ja nyt hän valottaa vaaleanpunaisen tikkitakkinsa taustaa. Se on suomalaisen bränditalo Nanson tikkitakki tulevasta mallistosta.


Lue myös: Maajussi-Roy, 47, asettaa nämä vaatimukset morsiamelle - "Paheina" jäätelö & romanttiset leffat!


Lue myös: Stefano, 38, asettaa nämä ehdot naiselle - Lempidrinkit Vodka sprite, Long Island ja Prosecco


Maajussille morsian maailmalla keväällä MTV3 ja mtv-palvelu

Katso lähetysaikoja Telsu.fi
Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat