Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Näyttelijä Aija Pahkala sai sätkyn Putous-uutisesta: “Herrajumala, mä en selvii siitä…”

Näyttelijä Aija Pahkala on yksi Putous-viihdeohjelman uusista kasvoista. Valitettavasti hänen sketsihahmonsa joutui poistumaan ekana kisasta.

6.2.2021 klo 8:30

Putous

Aija Pahkala esittäytyi lehdistölle Putouksen lehdistötilaisuudessa marraskuussa 2020. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Yli-Iistä kotoisin oleva Aija Pahkala, 32, valmistui Teatterikorkeakoulusta v. 2013. Hän on työskennellyt näyttelijänä niin Kansallisteatterissa kuin Ryhmäteatterissakin sekä Vaasan, Kokkolan ja Lahden kaupunginteattereissa.


Pahkala tekee uuden aluevaltauksen hypätessään teatterin lavoilta television puolelle ja Putoukseen.

-Herrajumala, mä en selvii siitä, ajattelin ensin. Teatterissa jos mokaa, sen näkee noin 200 ihmistä. Jos Putouksessa mokaa, niin sen näkee monta sataa tuhatta ihmistä, Pahkala miettii suoraa tv-lähetystä.


Mikä on mielestäsi ollut paras Putous sketsihahmo kautta aikojen?

- Aina-Inkeri Ankeinen on mun lemppari. Mehän oltiin Pilvin (Hämäläinen) kanssa samaan aikaan Kokkolassa näyttelijöinä ja siellä sellaista prototyyppiä jo oli ilmassa. Silloin jo nauroin hänen hahmolleen, joka ei vielä silloin ollut hahmo. Se on niin ihana, Pahkala intoutuu.


Mikä olisi parasta, mitä suorassa tv-lähetyksessä voi tapahtua?

- Yhteisen ilon flow, että kaikki menee vaan nappiin ja yhdessä tehdään. Teatterissa yhdessä iloitseminen mulle on se tärkein juttu, on ihana ryhmä.

Putous

Aija Pakkalan hahmo Anja Jankka.tippui ensimmäisenä Putous-sketsihahmokisasta. Kuva: MTV3


Mikä olisi kauheinta tai onko sellaista?

- Näyttelijälle kauheinta on se jos tulee bläkäri, aivan tyhjä pää, eikä yhtään tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Näitäkin on toki koettu ja eteenpäin on päästy vastanäyttelijän avustuksella. Putouksessa on vahva yhteisöllisyys ja aina autetaan toista. Sekään ei sinänsä pelota mua.


Onko joku komediahahmo ollut vaikuttaja omassa elämässäsi?

- Lapsena katsoin Studio Julmahuvia, se naurattaa aina. Siinä on loistavia sketsejä ja hahmoja, se tulee aina suomalaisesta mieleen.


Legendaarinen Putous on naurattanut lauantai-illoissa jo 100 jakson verran! Juhlajakso tarjoilee kotikatsomoihin ruhtinaallisen annoksen huumoria, yllätyksiä ja tähtisadetta.


Putous MTV3 la 6.2. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»