Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nanna Karalahti elää kiireisiä ruuhkavuosia - Pohtii mm. oman ajan merkitystä äitiydessä tv:ssä

Nanna Karalahti, Eevi Teittinen, Pernilla Böckerman sekä uutena vahvistuksena Lotta Harala ovat Fitnesspäiväkirja 2021 tähdet.

10.11.2020 klo 9:30

Fitnesspäiväkirja 2021

Nanna Karalahdella ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahdella on kaksi lasta: Jax ja Alexia. Karalahti nähdään sarjan edetessä mm. valmentautumassa ultramaratoniin. Kuva Dplay/Mojo ErämetsäFitnesspäiväkirja 2021 -starttaa. Liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvää sarjaa tähdittävät Nanna Karalahti, Eevi Teittinen, Pernilla Böckerman sekä uutena vahvistuksena Lotta Harala.


Sarjassa tutustutaan naisten liikunnalliseen elämään, mutta toki myös heidän yksityiselämäänsä ja perheeseensä. Nanna Karalahti tuo tv:seen oman perheensä, johon kuuluvat Jere Karalahti sekä lapset Jax ja Alexia.


Fitnesspäiväkirja 2021

Nanna Karalahti on urheiluammattilainen, hän on opiskellut personal traineriksi ja on nyt hyvinvointiyrittäjä. Kuva Dplay/Mojo Erämetsä


Nanna Karalahti elää ruuhkavuosia: on pienet lapset, yrittäjyys, oman ajan hallinta. Karalahti yrittää tavoitella rauhallisempaa arkea, mutta ohjelmassa näytetään, miten hyvinvointiyrittäjän työt kulkevat mukana myös perheen lomareissulle. Perheasiat mietityttävät Karalahtea ja hän pohtii oman ajan merkitystä äitiydessä.


Yhteistä äiti-poika -aikaa on luvassa, kun Nanna vie pienen Jax-poikansa ensimmäistä kertaa jalkapallokouluun. Jere Karalahti nähdään tv:ssä mm. leikkimielisessä crossfit -kisassa.Fitnesspäiväkirja 2021

Lotta Harala. Kuva Dplay/Mojo Erämetsä


Kauden uusi tuttavuus on aitajuoksija Lotta Harala, joka tekee loukkaantumisen jälkeen paluuta kisaradoille. Aitajuoksija-Harala kertoo Dplayn Fitnesspäiväkirja 2021 -ohjelmassa avoimesti ajatuksistaan urheilu-urasta ja perheen perustamisesta.


Vasta 20-vuotias Pernilla Böckerman on suosittu somepersoona ja fitness-urheilija. Hän aloittaa ohjelmassa valmentautumisen bikinifitnessin SM-kisoihin. Eevi Teittinen avopuolisoineen puolestaan elää muutosten aikaa. Teittiselle ja Teemu Packalénille on saapunut uusi perheenjäsen ja muutto uuteen kotiin painaa päälle.Fitnesspäiväkirja 2021

Pernilla Böckerman. Kuva Dplay/Mojo ErämetsäFitnesspäiväkirja 2021

Eevi Teittinen. Kuva Dplay/Mojo Erämetsä


TV5 esittää Fitnesspäiväkirjan uuden kauden kaksi avausjaksoa. Koko sarja on katsottavissa Dplayssa.


Dplay tarjoaa: Fitnesspäiväkirja 2021 TV5 ti 10.11. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat