Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Näitkö jo? Yksityisyydestään tarkka Mikko Leppilampi esittelee Elisa-siskonsa tv:ssä

Yökylässä Maria Veitola -uusinnassa pääsemme tutustumaan Elisa-siskoon ja Leppilammen Westendin kotiin.

12.2.2022 klo 7:00

Yökylässä Maria Veitola

Tervetulohalaus Leppilammelta Veitolalle. Kuva: MTV3


Mikko Leppilampi on suomalainen juontaja, näyttelijä ja laulaja, joka on nähty tv:ssä mm. Tanssii Tähtien Kanssa - ja Jahti-ohjelmissa. Leppilampi työllistää itsensä monenlaisissa esiintyjän hommissa - oli se sitten juontamista tai näyttelemistä.


Tuolloin vielä teatterikorkeakoulussa opiskeleva Leppilampi teki näyttelijänä vakuuttavaa työtä heti uransa alusta asti. Hän voitti v. 2004 parhaan miespääosan Jussi-palkinnon heti ensimmäisestä elokuvaroolistaan Helmiä ja sikoja -elokuvassa.


Leppilammen menneisyydestä löytyy myös hurjat katsojaluvut saavuttanut suora tv-ohjelma. Mikko Leppilampi veti suoran Euroviisut-lähetyksen yhdessä Jaana Pelkosen kanssa yli 100 miljoonalle katsojalle Lordin voitettua Euroviisut.


Yökylässä Maria Veitola

Mikko Leppilampi, Maria Veitola ja Mikon sisko Elisa Leppilampi. Kuva: MTV3


Leppilampi ei ole avannut henkilökohtaista elämäänsä julkisuudessa kovinkaan paljon. Nyt on aikamoisen erityinen hetki, kun Leppilampi haluaa tutustuttaa Veitolan ja katsojat rakkaaseen läheiseensä, pikkusiskoonsa Elisaan. Siskoa ei ole nähty lehtien palstoilla. Sisko ja sen veli ovat "kämppiksiä", sillä he asuivat ohjelman kuvaushetkellä yhdessä.


Lisää yllätysmomenttia saa aikaan se, että Mikko Leppilampi päästää kamerat ja toimittajan omaan, hulppeaan Westendin kotiinsa. Westend on tunnettu rikkaiden asuinalue Espoossa ja pääsemme kurkistamaan, millaista Leppilammen kodissa oikein on.


Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola ja Mikko Leppilampi nauttivat olostaan kilistellen ulkoporealtaassa. Kuva: MTV3


Kausi 5, 6/10. Mikko ja Westend-unelma. Maria vierailee Espoossa Mikko Leppilammen kodissa. Porealtaassa keskustelut syventyvät seurusteluun ja parisuhteisiin.


Yökylässä Maria Veitola uusinnat pyörivät MTV3:lla ja mtv.fi

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»