Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Muistatko? Hanna Pakarinen - Tuhkimotarina trukkikuskista Idols-voittajaksi - Solistiksi SuomiLOVEen

Kultaisilla Venloilla palkitun SuomiLOVEn kuudes kausi käynnistyy, ekassa jaksossa mm. Haddaway, JVG, Lauri Tähkä ja Ellinoora.

19.12.2019 klo 10:00

SuomiLOVE

Hanna Pakarinen on Idols-voittaja ja Suomen Euroviisuedustaja. Kuva: Yle kuvapalvelu


SuomiLove starttaa taas. Ja mikä mukavinta, että LOVEband vahvistuu naisenergialla, kun solistikokoonpanoon liittyy vahvaääninen Hanna Pakarinen.


-Viimeisen vuoden olen ollut pääasiassa kotona pienen pojan kanssa, mutta nyt on ihana palata takaisin työelämään näin hienon duunin myötä! LOVEband on ihan ”dream come true” ja superhienoa päästä laulamaan paljon upeita versioita lauluista näitten huippuammattilaisten kanssa! Tästä tulee niin kivaa, Pakarinen hehkuttaa Ylen tiedotteessa.


SuomiLOVE

LOVEbandissa kuullaan myös toista uutta solistia, Eva & Manu -duon laulaja-lauluntekijä Eva Louhivuorta. Kuva: Yle kuvapalvelu


Hanna Pakarisen tarina on nykyajan tuhkimotarina. Pakarinen osallistui ensimmäiseen Suomessa järjestettyyn Idols-kilpailuun ja voitti v. 2004 finaalin. Ohjelmasta Pakarinen jäi mieleen komean äänensä ja työnsä ansiosta. Hän työskenteli trukkikuskina, joka ei näyttänyt kaihtavan raskaampaakaan työtä. Hän teki töitä Puukeskuksessa noutomyyjänä.


Pakarinen sai ainutlaatuisen tilaisuuden, kun hän pääsi edustamaan Suomea Euroviisuissa Helsingissä Lordin voiton jälkeen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kisa järjestettiin Suomessa. Laulaja selviytyi kotiyleisön ja Euroviisufanien edessä 17. sijalle "Leave Me Alone" -kappaleella.


Viime aikoina Pakarinen on keskittynyt perhe-elämään, mutta onneksi tekee nyt näyttävän paluun suosikkiohjelmassa.


SuomiLOVE

Rakastetut juontajat Mikko Kuustonen ja Jenni Pääskysaari. Kuva: Yle kuvapalvelu


SuomiLOVEn kuudes kausi käynnistyy Yle TV1:ssä la 21.12. klo 21.15. Avausjaksossa mm. Haddaway, JVG, Lauri Tähkä, Olavi Uusivirta ja Ellinoora.


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»