Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Mitä kuuluu nyt? Iloinen maajussi-Victoria kertoo tuoreet rakkauskuulumiset: "Uskon..."

Maajussille morsian -ohjelmassa seurattiin viime kaudella maajussi-Victorian rakkauden etsintää.

21.9.2023 klo 9:15

Maajussi-Victoria

Victoria etsi Maajussille morsian -ohjelmassa rehellistä ja kypsää miestä, josta olisi tukea sesonkiajan kiireisiin ja seuraa vapaa-ajan rientoihin. Kuva: Suomi24 Viihde


Maajussille morsian -ohjelmassa viime vuonna reippaalla olemuksellaan ihastuttanut maajussi-Victoria löysi sulhasehdokkaiden joukosta rinnalleen Victorin. Parin rakkaustarina päättyi kuitenkin eroon vuodenvaihteen aikoihin. Nyt maajussi on kertonut kuulumisiaan MTV Uutisille.


Laitilassa asuva Victoria on tällä hetkellä sinkku. Kesä ollut maajussille kiireistä aikaa, mutta nimenomaan töiden parissa:

-Olen ollut naimisissa töiden kanssa hyvin pitkälti, en ole päässyt käymään missään. Nyt on reilun kuukauden verran ollut vähän rauhallisempaa, Victoria kertoo MTV:lle.


Victoria on aktiviinen Instagramissa ja sitä kautta hän saakin yhteydenottoja. Myös Tinder on ladattuna puhelimeen, mutta se ei juuri ole käytössä.

-Uskon enemmän kohtaamisiin. En oikein jaksa jutella Tinderissä kenenkään kanssa, se on vähän turhanpäiväinen. Toki Instagramin kautta saa laittaa viestejä.


Victoria jakaa hyväntuulisia kuvia omalla Instagram-tilillään, kuvat lainattu Victorian Instasta. Katso kumpikin kuva painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Victoria kasvattaa Laitilassa kesäkukkia ja pitää puutarhamyymälää. Tänä kesänä hän laajensi bisneksiään.

-Vähän on laajennettu ja aloimme myydä myös Naantalissa. Muuten kaikki on pysynyt samana ja olen tyytyväinen kesään. Olen pyörinyt aika paljon kotioloissa. Kun menin Naantaliin myymään, huomasin, että siellä ihmiset tunnistavat, Victoria paljastaa MTV:n haastattelussa.


Uusi Maajussille morsian -kausi on parhaillaan käynnissä, ja Victoria aikoo seurata sitä.

-Kiva seurailla sarjaa ihan uusin silmin. Nyt tietää, kuinka paljon ihmisiä jännittää ne hetket. Olemme edelleen viime vuoden maajussien kanssa tekemisissä ja kyselemme toisiltamme kuulumisia.


Kukkatila on pitänyt Victorian kiireisenä, mutta kesän jälkeen hän pääsi viettämään yhteistä lomaa 11- ja 13-vuotiaiden lastensa kanssa.

-Sain pari viikkoa ennen reissua idean, että lähdemme road tripille. Ajoimme Suomesta Italiaan asti ja kävimme matkan varrella kaikkialla missä oli helppo pysähtyä. Olimme parisen viikkoa reissussa ja kaikki meni hyvin.


Victoria jakoi somessa kuvia Euroopan road tripiltä, tässä ollaan Italiassa, kuva lainattu Victorian Instasta.Lue myös: No nyt! Maajussi-Victoria ei tekisi tätä ekoilla treffeillä: “Siihen mä vedän rajan!”


Lue myös: Maajussille morsian: Paljasta pintaa, pitsiä, mustaa nahkaa... Maajussi-Victoria rohkeissa kuvissa!


Maajussille morsian ma klo 20.00 MTV3

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»