Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Jymy-yllätys! Maajussi-Ville myhäilee suhteesta maajussi-Pinjaan: "Sanotaanko näin, että..."

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu maajussi-Ville on kertonut kuulumisia.

22.5.2024 klo 8:00

Maajussi-Ville

Maajussi-Ville etsi morsianta rinnalleen Maajussille morsian -sarjassa ja Pinja etsi kumppania Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjassa. Kuvat: Suomi24 Viihde, kollaasi photocollage


Maajussi-Ville etsi rinnalleen rakkautta supersuositussa Maajussille morsian -sarjassa v. 2023. Morsioehdokas löytyikin tummasta Elisasta. Rakkaus ei kuitenkaan kestänyt ja suhde päättyi eroon vuoden alussa.


Samaisissa rakkauspuuhissa tv:ssä nähtiin myös maajussi-Pinja. Kärkölässä asuva Pinja etsi rakkautta Maajussille morsian: Kaikki tarinat -realityssä. Ohjelmassa Pinjan toiveet eivät kuitenkaan toteutuneet. Hän ei löytänyt rakkautta, eikä halunnut jatkaa matkaa kenenkään sulhoehdokkaan kanssa.


MTV kertoi 14.5., että Ville loukkasi polvensa alkuvuodesta ja estyi tekemästä tilan töitä. Ville joutui polvileikkaukseen ja sairauslomalle kesken pahimpien työkiireiden: hänen lammasfarmillaan oli syntymässä 400 karitsaa.


Ville kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että Pinja otti häneen yhteyttä tuolloin ja tarjosi apuaan.

-Pinja saapui avuksi, sillä hän on eläinlääkäri ja hänenkin tilallaan on lampaita. Hän tietää lampaista kaiken. Hän oli auttamassa pari viikkoa, Ville avaa.


Maajussi-Ville

Pinja opiskeli alkujaan eläinlääkäriksi ja toimi siinä ammatissa sukupolvenvaihdokseen asti. Pinja harrastuksena on kouluttaa koiria lammaspaimenkoiriksi. Tässä yhdessä juontaja Vappu Pimiän kanssa Maajussille-kuvauksissa. Kuva: MTV3


Lahden lähellä Kärkölässä vanhaa sukutilaa pitävää Pinjaa Ville kehuu haastattelussa lämminsydämiseksi ihmiseksi, joka ymmärsi heti, millaisessa pulassa lähes liikuntakyvytön maajussi lampaineen joutui.

-Pinja tiesi, kuinka vaativaa työ on ja kuinka se on pahimmillaan elämästä ja kuolemasta lampaiden osalta kiinni.


Kohtaaminen ei jäänyt tähän, vaan tilalliset ovat tavanneet toisiaan uudemmankin kerran ja käyneet mm. tervehtimässä yhteisiä tuttuja: maajussi-Samia ja Elinaa.

-Pinjan kanssa kävimme Samin ja Elinan luona, Ville paljastaa haastattelussa.


Kysyttäessä Villen ja Pinjan lämpimistä väleistä, Ville myhäilee MTV:lle:

-Sanotaanko näin, että olemme molemmat sinkkuja, joten eihän sitä tiedä... Parempi varmaan todeta vain, että kevättä on rinnassa.


Maajussi-Ville

Nämä maajussit nähtiin tv:ssä tänä syksynä, vasemmalta Sami, Ville, Tarja, Kalle, Aino, Jani, Veli-Matti ja Pinja, keskellä juontaja Vappu Pimiä. Kuva: Suomi24 Viihde


Ville paljastaa, että he ovat olleet Pinjan kanssa hyviä kavereita jo hyvän aikaa, toki satojen kilometrien välimatka aiheuttaa omat haasteensa.

-Katsotaan, jos tästä jotain kehkeytyy, maajussi-Ville kuitenkin heittää arvoituksellisesti haastattelussa.


Lue myös: MTV: Ikäviä uutisia! Maajussi-Ville harmillisessa vastoinkäymisessä: "Jouduin todella pahaan..."


Lue myös: Vappu Pimiä jakoi kuvia uusista Maajussille morsian -kuvauksista -Tämä yksityiskohta keräsi huomion!


Lue myös: MTV: Shokkiero! Maajussi-Ville pohtii syitä, jotka johtivat eroon Elisasta: "Elämä ei aina..."


Maajussille morsian uuden kauden esittelyjakso MTV Katsomossa.

Maajussille morsian -sarjan uusi kausi ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan toinen tuotantokausi MTV:llä syksyllä 2024.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: MTV

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»