Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Jarkko Niemi pois TTK:sta - Rehellinen tilitys omasta terveydestä: "En saa tällä hetkellä..."

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tapahtui yllättävä käänne, kun Jarkko Niemi joutuu keskeyttämään kisan. Asiasta uutisoi MTV.

13.11.2023 klo 15:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Jarkko Niemi ja opettaja Kia Lehmuskoski: Kuva: KKM


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa semifinaaliin yltänyt näyttelijä Jarkko Niemi jättäytyy pois kilpailusta terveydellisistä syistä johtuen. Niemi kertoo tilanteesta MTV Uutisille.


Edellisviikolla Niemi sairastui flunssaan. Loppuviikosta olo parani ja Niemi pystyi palaamaan tanssisalille, mutta sunnuntai-illan lähetyksessä hänen vointinsa huonontui jälleen. Niemi tanssi opettajansa Kia Lehmuskosken kanssa eilen sunnuntaina rumban Tyttö sekä hän -kappaleen tahtiin. Maanantaiaamuna lääkäri määräsi Niemelle ainakin viikon mittaisen liikuntakiellon.


Ohjelmassa on edetty semifinaalivaiheeseen ja TTK-sääntöjen mukaan kilpailija ei pysty enää jättämään lähetystä väliin terveydellisistä syistä.

-Tällä hetkellä ei ole turvallista treenata kaikkea sillä lailla hyvin, nyt tarvitsee vain lepoa, jotta vältytään miltään vakavammalta jälkitaudilta. Ei saa nyt rasitusta tuottaa. Tosi ikävää, mutta terveys edellä pakko mennä, Niemi avaa MTV:lle.


Jarkko Niemi on jakanut Instagram-tilillään kuvia TTK-matkan aikana tanssiparketilla, katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Kuvat @tamminenphotography


Jarkko Niemi kertoo olevansa huojentunut siitä, ettei kyse ole hänen terveytensä osalta vakavammasta asiasta. Mutta hän on harmissaan tilanteesta.

-Varsinkin, kun on ollut niin paljon äänestäjiä ja tsemppiä tullut katsojilta. Se on yllättänyt minut ihan täysin, kuinka isosti ihmiset ovat kannustaneet. Se harmittaa, että se jää kesken. Tosi iso kiitos kaikille, jotka ovat kannustaneet, Niemi kiittelee.


Ennen semifinaalivaihetta kilpailijalla on mahdollista jättää yksi lähetys väliin painavasta syystä johtuen. Tällainen tilanne nähtiin, kun kylkensä murtanut Sointu Borg jättäytyi yhdestä lähetyksestä ja palasi parketille seuraavalla viikolla.


Mikäli säännöt olisivat sallineet, Niemi paljastaa MTV:lle, että olisi kokeillut jatkaa tanssimista ensi viikolla.

-Tottakai olisin kokeillut, että miten se vointi olisi kohentunut siinä viikon aikana. Ehdottomasti. Mutta niinkuin sanottu: terveys edellä.


Niemi avaa liikkumisrajoitteitaan:

-En saa tällä hetkellä tehdä mitään, missä hengästyy. Eilen hengästyin portaissakin. Rumba on kuitenkin suht rauhallinen tanssi, niin piti siinäkin tsempata, että pystyi olemaan yskimättä. Kyllähän järkikin sanoo, että nyt vain pitää ottaa iisiä.


Näyttelijä iloitsee siitä, mitä kaikkea ehti syksyn aikana tekemään ja oppimaan.

-Kuinka paljon hyviä lähetyksiä takana ja miten paljon pidempi ja monivaiheisempi tämä TTK-matka oli, kuin osasin uskaltaa kuvitella. Vaikka nyt harmittaa, niin silti on tosi monta asiaa, minkä takia olla myöskin iloinen tästä, Niemi avaa MTV:lle.


Lue myös: MTV: TTK-suosikki Matti Suur-Hamari avoimena - Vaimo ja lapsi 830 km päässä: "En kiellä, etteikö..."


Lue myös: Vappu Pimiä paljastaa - Tämä on ollut TTK:ssa kaikkien aikojen upein hetki: "Tajusin juuri, että..."


Lue myös: Jorma Uotinen paljastaa, mitä ravintolassa tapahtuu TTK-lähetyksen jälkeen: "Tykkään..."


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV Katsomo ja MTV3.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»