Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Claudia Ketonen hämmentyi - Näin Jussi Heikelä reagoi "pyllähdykseen": "Oletko tosissasi..."

Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa tippui eka pari ulos kisasta. Claudia Ketonen ja Jussi Heikelä olivat Huomenta Suomen haastattelussa.

20.9.2023 klo 9:10

Jussi Heikelä

Claudia Ketonen ja Jussi Heikelä. Kuva: MTV3


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina ensimmäinen pudotus. TTK-tanssiparketin joutuivat jättämään toimittaja Jussi Heikelä ja tanssinopettaja Claudia Ketonen.


Kaksikko kertoi tiistaina Huomenta Suomessa fiiliksistään. Samalla he myös kävivät läpi suorassa lähetyksessä tapahtunutta kaatumista, missä Heikelä kaatui kesken valssin maahan vetäen Ketosen mukanaan kesken tanssin. Tanssipari nousi kuitenkin nopeasti ylös ja jatkoi tanssia.


Heikelä avaa tapahtumaa näin:

-Kun tuli tuo pyllähdys, niin aika luovasti ja soveltavasti me saatiin siitä jatkettua. Että skipattiin se ja se liike ja jatkettiin eteenpäin.


Ketonen-Heikelä jiven pyörteissä TTK-tanssiparketilla. Kuva lainattu Heikelän Instagram-tililtä, kuva @tamminenphotographyClaudia Ketonen kertoo omat mietteensä kaatumisen aikana:

-Kyllä siinä ehti tuhat ja sata asiaa nanosekunnissa mennä läpi. Että mitä ihmettä me tehdään täällä lattialla, se oli mun ensimmäinen reaktio. Sit noustiin sieltä nopeesti ylös ja yritettiin kuunnella sitä musiikkia, että missä kohdassa se koreografia menee. Samaan aikaan yritän lukea Jussia, että mistä kohtaa me otetaan kiinni.


Tanssioppilas Heikelän seuraava teko kuitenkin yllätti tanssiopettajan.

-Hän antoi mulle sen impulssin siihen seuraavaan nostoon ja en ole kertonut tätä sulle (Jussi), mutta siinä vaiheessa ajattelin, että oletko tosissasi, että me just kaaduttiin. Mutta hey, let´s go for it again, Ketonen nauroi.


Tanssipari vaikutti Huomenta Suomen sohvalla hyväntuuliselta ja Ketonen summaa valssin:

-Sittenhän se meni hyvin ja saatiin kuitenkin homma mielestäni todella kunnialla loppuun. Eihän tuo ollut mikään iso moka, eikä yleisestikään kaatumisista pitäisi rokottaa.


Lue myös: TTK: Emma Kimiläinen paljastaa näppärän kikan korkokenkien sisäänajoon - Imuri mainittu: "Olen..."


Lue myös: Tanssii Tähtien Kanssa: Mikko Penttilä pelkää tämän ruumiinosansa puolesta: "Olen koettanut..."


Lue myös: Tanssii Tähtien Kanssa: Pia Penttala tilittää rehellisenä: "Pelkään eniten sitä, että…"


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV Katsomo ja MTV3.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Huomenta Suomi mtv.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»