Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Stefano paljastaa viestittelevänsä Suomen naisille - Kesäylläri mielessä!

Maajussi-Stefano ei päätynyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa edes farmiviikoille asti.

22.5.2021 klo 10:00

Maajussi-Stefano

Yrittäjä Stefano saa elantonsa libanonilaisen viinin viennistä ja oliivitarhojensa antimista. Lisäksi hän tekee eri alkoholibrändien maahantuontia ja vientiä. Kuva: MTV3


Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa keväällä 2021 yksi neljästä maajussista oli libanonilainen Stefano Douaihy. Maajussi-Stefanon rakkauden etsintä päättyi harvinaisen lyhyeen, sillä hän ei voinut kutsua morsianehdokkaita farmiviikoille.


Stefano ja morsianehdokkaat tapasivat toisensa kyllä Levillä, mutta kaikki neljä morsianehdokasta kieltäytyivät lähtemästä Libanoniin farmiviikoille. Naiset ilmoittivat ykskantaan Stefanolle, etteivät aio lähteä miehen matkaan, sillä heidän mukaansa maajussi ei ollut tosissaan.Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa alettiin kuvata lähes kaksi vuotta sitten ja nyt pitkä projekti on tullut päätökseensä. Stefano kertoo MTV:lle tienneensä jo kirjeet saatuaan, ettei hän löytäisi itselleen puolisoa.

- Vitsailen paljon ja se, kun olen sanonut, että "suomalaisnaiset paskovat jääpaloja", sanoin senkin vitsillä. Monet naiset tekstasivat minulle sanoen, että se oli hauskaa. Mutta jotkut loukkaantuivat. En voi millään miellyttää kaikkia, mies kertoo MTV Uutisille.


Maajussi-Stefano

Stefanon ryhmätreffit ei ollut menestys. Yksikään ohjelmassa mukana ollut nainen ei halunnut tutustua häneen lisää. Kuva: MTV3


Osa naisista on ollut sitä mieltä, ettei Stefano vaikuttanut televisiossa aidolta, eikä omalta itseltään.

- Siis päinvastoin: olin aivan oma itseni ohjelmassa. Mutta naiset, jotka tulivat tapaamaan minua ohjelmassa, eivät olleet lainkaan tyyppiäni, meillä ei ollut mitään yhteistä. Halusin mielenkiinnosta tavata naiset, jotka tulivat tapaamaan minua, mutta tiesin alusta lähtien, etteivät he ole tyyppiäni, mies toteaa.


Ohjelmaan osallistuminen oli Stefanon mielestä kuitenkin mielenkiintoinen ja hauska kokemus. Hän on saanut useita yhteydenottoja ohjelman ansiosta ja pohtii, että kenties hänellä on nyt hyvä mahdollisuus tavata mielenkiintoinen puolisoehdokas.Maajussi-Stefano

Maajussit Stefano ja Matthew suomalaisnaisilta tulleiden kirjeiden kimpussa. Kuva: MTV3


Maajussille morsian maailmalla -ohjelman viimeisessä jaksossa Stefano vihjasi, että hänellä saattaisi olla jotakin meneillään romanttisessa mielessä. Hän kertoo, että siihen aikaan, kun juontaja Vappu Pimiä kävi tapaamassa häntä kuvausryhmän kanssa Ateenassa, Stefano seurusteli suomalaisen naisen kanssa, joka ei halunnut näyttäytyä televisiossa.

- Mutta nyt töiden, välimatkan ja koronan takia emme ole tavanneet vuoteen. Laitoimme hänen kanssaan juuri viestiä, että olemme yhä ystäviä ja jos tulen Suomeen, hän tapaisi minut mielellään. Nyt ei kuitenkaan ole mitään vakavaa hänen kanssaan, Stefano kertoo MTV:lle.


Maajussi-Stefano

Stefano toivoo parisuhteessa olevan kemiaa, rakkautta, intohimoa ja seikkailunhalua, sillä mikä vain on mahdollista, kun ne ovat kohdallaan. Kuva: MTV3


Tällä hetkellä Stefano kertoo käyvänsä läpi saamiaan viestejä naisilta.

- Pidän yhteyttä ja tutustun heihin. Toivottavasti kesällä voin tulla Suomeen pariksi päiväksi, hengailemaan ja pitämään hauskaa ja ehkä tavata joitakin niistä tytöistä. Tai ehkä vaan kävelen kaupungilla ja ihmiset tunnistavat minut, että hei tuossa on se maajussityyppi. Ehkä sitten tapaan jonkun, kuka tietää, mies pohtii MTV Uutisille.


Maajussille morsian maailmalla MTV3-ohjelmistoa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: MTV Uutiset

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat