Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Penttilä tilittää koskettavasti TTK-tippumista somessa - Shokkireaktiot: "Eihän tässä..."

Mikko Penttiä ja Kerttu Nieminen tippuivat sunnuntaina monen yllätykseksi Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmasta.

5.10.2023 klo 10:20

Tanssii Tähtien Kanssa

Mikko Penttilä ja opettaja Kerttu Nieminen TTK-lehdistötilaisuudessa elokuussa. Kuva: Suomi24 Viihde


Näyttelijä, ohjaaja Mikko Penttilä ja Kerttu Nieminen tippuivat Tanssii Tähtien Kisasta monen yllätykseksi. He eivät saaneet tuomareilta jakson heikoimpia pisteitä, mutta kansan äänet eivät riittäneet jatkoon.


Nyt Mikko Penttilä on jakanut tunnelmiaan Instagram-tilillään kaksi päivää sitten. Penttilä aloittaa kirjoituksensa Instagram-tilillään:

-Poks, sanoi tanssikupla kun puhkes. Onpa ollut harmaa kalvo tän päivän päällä. Täytyy sanoa yllättävän koville on ottanut tää TTK:sta tippuminen, mutta toisaalta ihmekkös tuo koska kokemuksena Tanssii tähtien kanssa yllätti myös täysin.


-Oli tosi upeaa heittäytyä paritanssin maailmaan ja päästä tutkimaan ja opettelemaan taas aivan uutta taiteenlajia. Taidetta, joka on samalla myös kovaa kilpaurheilua. Ja sitten tämä kokonaisuus vielä paketoidaan erittäin ammattitaitoisen tiimin toimesta hienoksi viihdeohjelmaksi. Aikamoista.


Penttilä on harrastanut nuorena tanhua ja hän kertoo tanssin taian löytämisen riemusta somessa näin:

-On ollut ihanaa löytää tanssiminen uudelleen ja suosittelenkin itsensä liikuttelua rytmilliseen tapaan kaikille. Tee pikku pyörähdys vaikka heti! Siitä tulee hyvä mieli.


Juttu jatkuu kuvien jälkeen ->


Kirjoituksensa tueksi Penttilä on jakanut kuvia ja videoita. Ensimmäisenä @tamminenphotography ottama kuva viimeisestä tanssitsa, toisena pressikuva, kolmantena video viimeiseksi jääneestä tanssista ja viimeisenä Mikon ja Kertun kiitossanat videon muodossa.


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Tanssinopettajalle Mikko Penttilä lopettaa kirjoituksensa erityiskiitokseen:

-Mutta jälleen parasta on tietty ollut ihmiset, joiden kanssa tätä showta on saanut tehdä ja erityisesti Kerttu Nieminen @kerttu_nieminen, joka on upea tanssitaiteilija, hieno opettaja ja visionäärinen koreografi. Ystävä.


-Me oltiin pirun hyvä pari, joka ruokki toisiaan ideoilla, musiikilla, läsnäololla, paskoilla jutuilla ja maitorahkalla! Kiitos Kepa oli suuri kunnia tehdä tämä matka kanssasi ja mun tanssikortissa on aina vapaita paikkoja sinulle! Luv U!Somekansa on pettynyt Penttilän putoamiseen ja purkaa harmitustaan somessa mm. näin:

-Niiiin tajuton harmi kun putositte! Kiitos Mikko sun läsnäolosta, rytmikkyydestä, ilosta. Vie vaan tanssin ilosanomaa eteenpäin ja tanssi, yksi kirjoittaa.

-Nyt ei ollu reilua, toinen komppaa.

-Tää oli niin väärä tiputus…Olitte mahtava pari, kolmas avautuu.


Penttilä on jakanut TTK:n edetessä Instagram-tilillään kuvia tansseista, tässä tunnelmallinen wieninvalssi Where the Wild Roses Grow -biisin tahtiin, kuva: @tamminenphotography:Somekommentointi jatkuu:

-Ootte @kerttu_nieminen kanssa niin (sydän-emoji) tanssipari. Eihän tässä näin pitänyt käydä, tango oli niin hieno ja puhutteleva. Iso taiteellinen aukko jää nyt TTK:n parketille. #fanitantäysillä, neljäs arvioi.

-Edelleen suuri vääryys. Onneks sait kuitenki voittoaki tärkeemmän, ton ilon ja riemun ja aidon poltteen takas tanssin pariin. Oon varma ettei sun tanssit ollu tässä. Oot rakas, viides kirjoittaa.


Lue myös: Ohjaaja, näyttelijä Mikko Penttilä joutui salaamaan TTK-tanssit: "Ei tätä voinut kylillä ja…"


Lue myös: Tanssii Tähtien Kanssa: Mikko Penttilä pelkää tämän ruumiinosansa puolesta: "Olen koettanut..."


Lue myös: Tanssii Tähtien Kanssa: Pia Penttala tilittää rehellisenä: "Pelkään eniten sitä, että…"


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30 MTV Katsomo ja MTV3.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»