Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Leppilampi palasi vanhan rakkauden pariin Los Angelesiin - Yllättävä siirto Jenkeissä!

Mikko Leppilampi on kuvannut uutta Los Angelesin kuningas -sarjaa Yhdysvalloissa.

13.1.2023 klo 10:00

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on tehnyt monipuolisesti töitä niin juontajana, näyttelijänä, laulajana kuin yrittäjänäkin. Leppilammella on jääkiekkotausta, hän pelasi nuorena HIFK:ssa ja collegessa Yhdysvalloissa. Kuva: Suomi24 Viihde


Mikko Leppilampi tähdittää uutta suomalaista komediasarjaa, jonka kuvaukset ovat alkaneet Yhdysvalloissa. Los Angelesin kuningas nimeä kantava sarja kertoo jääkiekkoilija Eero Lahdesta (Leppilampi), jonka ammattilaisura Yhdysvalloissa joutuu katkolle ja tähtistatus alkaa hiipua vääjäämättömästi.


Lisää vettä myllyyn tuo Eeron puoliso Anni (Anna Easteden). Hän on kyllästynyt olemaan lätkävaimo ja haluaa avioeron. Parin yhteiset varat jäädytetään.


Mikko Leppilampi on jakanut sarjan kuvauksista tunnelmia Instagram-tilillään. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Hulppeaan elämään tottunut Eero joutuu downgreidaamaan elämäntapojaan, vaihtamaan ökytalonsa pieneen paritaloon ja ryhtymään muusikon urasta haaveilevan lankomiehensä Aamoksen (Kari Ketonen) vuokraisännäksi.


Eerolle tilanne on kaikkea muuta kuin mieluista. Kiekkoilija patistaa agenttiaan Lauria (Antti Luusuaniemi) taikomaan uutta sopimusta ja hankkimaan rahakkaita PR-keikkoja.Mikko Leppilampi

Leppilampi näyttelee Hautalehto: Kylmä syli -sarjassa rikoskomisario Antti Hautalehtoa. Kuva: Solar Films


Eeron optimismia kannattelee kuitenkin hänen suuri egonsa. Eeron äärimmäinen kilpailuvietti yhdistettynä suuriin luuloihin kuljettaa hänet jatkuviin hankaluuksiin ja noloihin tilanteisiin.


Leppilammen uusi komediarooli on yllättävä, sillä hänet on nähty viime aikoina varsin vakavissa rooleissa tv:ssä. Hautalehto tv-sarja on vahvaa jännitysdraamaa, kuten myöskin Ivalo.


Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi valloitti suomalaisten sydämet Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana. Tässä yhdessä juontajakollega Vappu Pimiän kanssa. Kuva: Suomi24 Viihde


Nyt työn alla olevassa sarjassa Leppilammella on samankaltaisuuksia esittämänsä roolihahmon kanssa. Näyttelijällä on vahva jääkiekkotausta, sillä Leppilampi pelasi nuorena HIFK:ssa ja collegessa Yhdysvalloissa. Nyt Leppilampi pääseekin vanhan rakkauden pariin.


Näyttelijä, muusikko, juontaja Leppilampi on myös asunut Yhdysvalloissa, Los Angelesissa, yhdessä silloisen vaimonsa Emilia Vuorisalmen (tuolloin Leppilampi) kanssa. Hän on myös kokenut avioeron.


Lue myös: Oi! Mikko Leppilampi harvinaisessa uusperhekuvassa - Mukana teini-ikäinen tytär ja 1-vuotias poika


Lue myös: Mikko Leppilampi teki upean loikan - TTK-juontohommat jättänyt mies toteuttaa unelmaansa!


Los Angelesin kuningas alkaa Ruudussa 18. kesäkuuta.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»