Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mervi Kallio sai Kirsi Alm-Siiralta erikoisen muistamisen: “Oli pelottavaa, miten noin lähellä..."

Mervi Kallio on rautainen ammattilainen, joka on tottunut pitämään ohjat tiukasti käsissään.

23.1.2022 klo 10:00

Mervi Kallio

Mervi Kallio viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vieraana. Kuva: AOP


Mervi Kallio on toimittaja, juontaja ja studioemäntä, hän on median ja esiintymisen ammattilainen. Kallio on myös yksi uuden Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman vieraista.Millainen kokemus ammattiesiintyjälle oli tulla yllätettynä yleisön ja tv-katsojien edessä?

-Se on unohtumaton kokemus, jännitti ihan hirveästi etukäteen. Olen utelias ja yritin urkkia läheisiltä, mutta kukaan ei paljastanut mitään. En tiennyt, kuka mut voisi yllättää, Kallio kertoo ohjelman etäpressissä.


Kallio tiesi osallistuvansa tv-ohjelmaan, muttei tiennyt ennakkoon, kuka hänet yllättää. Ja epäuskokseen yllättäjänä toimi urheilutoimittajan pitkäaikainen ystävä.

-Mut yllätti mun pitkäaikainen ystävä Kirsi Alm-Siira, en unohda ikinä sitä päivää. Ollaan Kirsin kanssa yhteydessä päivittäin ja oli pelottavaa, miten noin lähellä oleva ihminen pystyy pitämään salaisuuden ja huijaamaan sinua!


Merja Kallio jakoi Instagramissa yhteiskuvan ystävänsä, uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran kanssa Pöllötöllö ohjelman tiimoilta:Kallio on tottunut ohjaamaan tilannetta, mutta näissä kuvauksissa hän oli vietävänä.

-Kerrankin mä en voinut tehdä mitään, kerrankin jollain muulla oli ne langat käsissä. Joku on nähnyt sen vaivan, että on halunnut järjestää mulle, se meni tunteisiin jo ennen sitä kuvaushetkeä. Siinä tulee rakastettu olo. On suuri etuoikeus ja ilo olla mukana ohjelmassa.


Lue myös: Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!


Lue myös: Jymäytys! Jare Tiihonen, Cheek, palaa julkisuuteen - Joutui itse maalitauluksi tv-kameroiden edessä!


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi su klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat