Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maski päässä! Näin suomalaisjulkkikset näyttävät esimerkkiä - Mm. Mikko Leppilampi, Jannika B, Eini

Kasvomaskien käyttö on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Mm. Mikko Leppilampi, Jannika B, Eini, Jarppi ja Samu Haber näyttävät esimerkkiä somessa.

26.8.2020 klo 11:50

Mikko Leppilampi

Samu Haber, Hanna Pakarinen, Heikki Paasonen, Mikko Leppilampi, Jannika B, Jarppi ja Eini näyttävät hyvää esimerkkiä ja käyttävät maskia. Kuvat: Jannika B:n kuva Nelonen/Petri Aho, muut kuvat: Kirsti Kurki-Myllymäki, kuvakollaasi Photocollage


Kasvomaskit herättävät keskustelua ja kummasteluakin. Mm. Lola Odusoga on kertonut Twitterissä hämmästyneensä ihmisten reaktiosta kasvomaskeihin. Hän kertoi saaneensa osakseen paljon katseita ja kummastelua pidettyään maskia ruokakaupassa.


Osa julkkiksista on ottanut selkeästi kantaa maskien käyttöön ja jakanut maskikuviaan sosiaalisessa mediassa.Jannika B poseeraa Instagram-tilillään tyttärensä kanssa söpöissä pinkeissä maskeissa:

- Onneksi on tämä pirpana kenen kanssa ikävätkin asiat muuttuvat vaaleanpunaisiksi. #enluovusustakoskaanMikko Leppilammen Instagram-tilillä jakama kuva ja viesti ovat selkeitä. Leppilampi kehotti sydän-hymiön kera: "Käytä maskia"Samu Haber kirjoittaa englanniksi ja kehottaa käyttämään maskeja.

- Jonain kauniina päivänä me voimme polttaa kaikki maskit isossa kokossa. Niin pitkään kuin tutkijat ja johtajat suosittavat meitä käyttämään maskeja, ei ole vain kysymys omasta terveydestä, hyvinvoinnista ja vapaudesta käyttää. Tämä on yhteistyötä ja olemme tässä yhdessä - koko maailma.Eini kertoo käyttäneensä maskia jo keväästä:

- Mitä mieltä oot tulevasta suosituksesta? Itse olen käyttänyt koko kevään ja kesän. Ja olen todella tämän kannalla. Estääkö se minua sairastumasta, sitä en voi tietää, mutta kaikkeni teen sen eteen etten itse sairastu enkä sairastuta muita! Niin, mitä olet mieltä? #maski #koronaJarppi kirjoittaa "It's not too much to ask. #maskon". Suomennettuna Jarpin Instagram-kirjoitus kuuluu: Ei kai tämä ole liikaa vaadittu. #maskipäälleHanna Pakarinen käyttää metromatkalla kasvomaskia ja huomasi, ettei se olekaan niin helppoa. Artistilla oli hyvä yritys, vaikkei mennytkään ihan nappiin.

- Uusi normi. #länsimetro #maskinurinpäin #eimennykuströmsössäHeikki Paasonen vierailee Ahvenanmaalla ja käyttää maskia:THL suosittaa kasvomaskin käyttöä toisten ihmisten suojaamiseksi mm. joukkoliikenteessä, jossa lähikontakteja ei aina voida välttää sekä riskialueelta Suomeen saapuville matkustajille heidän siirtyessä maahantulopisteeltä karanteeniin. Kasvomaskia voi käyttää myös muissa tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista.


Tähdet, tähdet 2020 Nelosella su klo 19.30

Posse uusi kausi MTV3:lla pe 4.9. klo 20 alkaen

Tanssii Tähtien Kanssa suorat lähetykset MTV3:lla su 6.9. klo 19.30 alkaen

Vain elämää uusi kausi Nelosella lokakuussa.


Katso kaikki tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat