Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Makkarat saa kyytiä ja oluelle sanotaan hei hei! Julkkikset laihiksella Olet mitä syöt -uusinnoissa

Olet mitä syöt -ohjelmassa 10 julkkista pyrkii pistämään elämäntapansa remontiin. Ensimmäisenä vuorossa on kihdistä kärsivä Oskari Katajisto.

10.6.2020 klo 10:03

Olet mitä syöt

Oskari Katajisto on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kihti ja ylipaino vaivaavat miestä. Kuva: MTV3Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa 10 julkisuudesta tuttua suomalaista terveellisempään elämäntapaan. Julkkikset, kuten ihan taviksetkin, painivat hyvin erilaisten ruokavalio-ongelmien kanssa.


Ohjelman keskiössä on ruoka, mutta rinnalla kulkevat liikunta sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Avuksi elämänmuutokseen otetaan mukaan myös tuorein tieto ja tekniikka, jotka paljastavat epäsuotuisien elämäntapojen tekemät tuhot kehossa: mitä riskejä on tulossa, ellei täyskäännöstä tehdä juuri nyt?


Olet mitä syöt

Wallu Valpio, Ina Mikkola, Oskari Katajisto, Kari Kanala, Henry Saari, Meiju Suvas, Veera Biance, Mikko Töyssy ja Riku Suokas, edessä Pippa Laukka ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mukana ovat laulaja Meiju Suvas, mediapersoona Wallu Valpio, juontaja Ina Mikkola, kiinteistövälittäjä Kaisa Liski, ex-pornotähti Henry Saari, näyttelijä Mikko Töyssy, näyttelijä ja stand up -koomikko Riku Suokas, matkabloggaaja Veera Bianca, kirkkoherra Kari Kanala ja näyttelijä Oskari Katajisto.


Olet mitä syöt

Olet mitä syöt -ohjelmassa apuna, tukena ja valmentajana toimii jo aiemmalta kaudelta tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Kausi 2, 1/10. Saadaanko kihti kuriin ja Oskari Katajisto ylös sohvalta? On aika astua ulos mukavuusalueelta, haastaa herraskaisen elämäntavat ja kumota virheelliset luulot omasta terveydentilasta.


Olet mitä syöt uusinnat Avalla ke klo 20.05, 10.6. alkaen. Jaksoja myös MTV3:lla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Olet mitä syöt
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat