Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Lomakuvat! Susanna Laine ja Petri Nygård Italiassa - Vappu Pimiältä vaimo-heitto: "Kun waiffista..."

Suosikkiuusinta: Susanna Laine ja Petri Nygård ovat lomamatkalla Garda-järvellä. Katso lomakuvat!

5.5.2022 klo 9:44

Susanna Laine

Susanna Laine nähdään tv:ssä Farmi-ohjelman juontajana. Aiemmin hän on juontanut mm. Puoli seitsemän ja SuomiLOVE-ohjelmia. Kuva: Nelonen


Juontaja, näyttelijä ja ex-Salkkarit tähti Susanna Laine ja räppäri Petri Nygård ovat lomamatkalla Pohjois-Italiassa. Lomamatkasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.


Susanna Laine on jakanut nyt lomakuvia Instagram-tilillään. Lomamatka näyttää alkaneen onnistuneesti, sillä Laine kirjoittaa Instassa:

-Pohjois-Italiassa, Garda-järven rannalla on vanha luostari josta on tehty hotelli. Tässä paikassa on kyllä jotain selittämätöntä taikaa, saisko jäädä nyt alkuun vaikka vuodeks, Laine haaveilee.


Lomahotelli on nimeltään Villa Arcadio ja se on tosiaankin vanhasta luostarista tehty. Hotelli sijaitsee vehreillä kukkuloilla ja sieltä on upeat näkymät alas Garda-järvelle. Neljän tähden hotellissa on mm. hulppea uima-allas, oma puutarha sekä laadukas ravintola.


Susanna Laine jakoi kuvia lomamatkastaan Instagram-tilillään. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Someseuraajat ovat ihastuneita paikkaan. Laineen ystävätär Vappu Pimiä heittää kommentin tuttuun, nasevaan tyyliinsä:

-Kun waiffista kuoriutui maailmanmatkaaja! Miracles really do happen!, Pimiä kirjoittaa waiffista eli vaimosta ja siitä, ettei ihmeiden aika ole ohi.


Laine on lomaillut lähiaikoina jo lämmössä. Dubaista kotiin palattuaan hän julkaisi Instassa hauskan kuvaparin: toisessa kuvassa hän on paistattelee auringossa uima-altaalla, toisessa pakkasessa Suomen pimeydessä. Kuvateksti kuului:


-Oli ihanaa palata kotiin. Ruisleipää ja kaikkea,Farmi Suomi on Nelosen ohjelmistoa, katso ruutu.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Seiska, hotelvillaarcadio.it


Juttu on julkaistu ekan kerran 5/2022.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»