Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Loistava roolisuoritus! Hannu-Pekka Björkman on konkurssin tehnyt Pekka - Ihmisen osa leffa tv:stä

Lämminhenkinen draamakomedia kertoo perheestä, joka unohti olevansa perhe ja miehestä, joka unohti olevansa vain ihminen.

7.8.2023 klo 15:00

Ihmisen osa

Pekka Malmikunnas (Hannu-Pekka Björkman). Kuva: Sami Kuokkanen/Bufo/Yle


Konkurssin kokenut pennitön Pekka Malmikunnas on onnistunut vakuuttamaan kaikille toimivansa yhä suuren IT-yrityksen toimitusjohtajana. Kulissien ylläpidosta, omien kasvojen säilyttämisestä ja jokapäiväisestä selviytymisestä on muodostunut Pekalle täysipäiväinen työ.


Kun Pekan vanhemmat Salme ja Paavo (Leena Uotila, Asko Sarkola) saapuvat yllättäen maalta kaupunkiin, Pekka on pulassa. Hälventääkseen orastavat epäilyt Pekka järjestää vanhemmilleen ja aikuisille siskoilleen (Ria Kataja, Armi Toivanen) näyttävän sukupäivällisen.


Kuvioihin astuu kuitenkin lipeväkielinen Kimmo Hienlahti (Kari Hietalahti), Pekkaakin pahempi huijari, jonka johdosta Pekka havahtuu oman tilanteensa mahdottomuuteen. Mutta mikä ratkaisuksi, kun totuuden kertominen läheisille tuntuu entistäkin vaikeammalta?


Ihmisen osa

Kuvassa vasemmalta Salme (Leena Uotila), Maija (Armi Toivanen), Pekka (Hannu-Pekka Björkman), Paavo (Asko Sarkola) ja Bika (Nicole Stiles). Kuva: Sami Kuokkanen/Bufo/Yle


Juha Lehtolan ohjaama ja Kari Hotakaisen samannimisen menestysromaanin innoittama Ihmisen osa on lämminhenkinen draamakomedia veijarimaisista huijauksista sekä rikkinäisestä perheestä, joka yllättävien mutkien kautta alkaa hitsaantua yhteen.


(Suomi 2019)


Ihmisen osa (12) Yle TV2 ma 7.8. klo 21.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»