Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Liikemies Jari Sarasvuo lataa tiukkaa tekstiä: "Tänään olis hyvä päivä vaikka kuolla, koska..."

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelmassa nähdään vieraana Jari Sarasvuo.

14.1.2021 klo 10:00

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi

Jari Sarasvuo on suomalainen liikemies ja entinen tv- ja radiotoimittaja sekä Trainers’ Housen ex-toimitusjohtaja ja perustaja. Kuva: MTV3


Liikemies Jari Sarasvuo on mukana suositussa Laulu rakkaudelle -viihdeohjelmassa. Ennen parrasvaloihin astumista liikemies kertoilee bäkkärillä erikoislaatuisesta suhtautumisestaan musiikkiin.


- Mä oon varmaan jossain määrin sävelkuuro. Mulle musiikin tarina, sanat ja se kehystarina on isompi juttu kuin se musiikki. Mulla on joku musiikkihäiriö.


- Kun mä aloin tehdä töitä artistien kanssa, mä pääsin ikäänkuin takaovesta musiikin maailmaan sisään semmoisella tavalla, että se on muuttanut mun elämän, Sarasvuo kertoo.


Lue lisää: Virpi Sarasvuo “väyrysteli” yön yli - Aviomies Jari Sarasvuo ei sano vaimolleen “Ei käy”


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi

Mariska esiintyy Jari Sarasvuolle. Kuva: MTV3


Sarasvuon saavuttua lavalle ohjelman juontaja Marja Hintikka kysyy, miltä Sarasvuosta tuntuu se, että joku hänen läheisistään on tahtonut muistaa miestä tällä tavalla.


- Se on niin imartelevaa, että se on lähellä sitä rajaa, että pitäisikö tässä tuntea syyllisyyttä. En mä ihan mitä tahansa ansaitse ja tää on ehkä jo sillä rajalla, että ansaitsenko mä tällaista, Sarasvuo selittää.


Sarasvuon jännitys kaikkoaa, kun hän näkee Mariskan astelevan lavalle. Sarasvuo tunnustaa olevansa kuolettavasti rakastunut Mariskaan sanoittajana ja kirjoittavan tämän sanoituksia käsin paperille ja tutkivansa niitä.


-Mä ajattelin tossa, että tänään olis hyvä päivä vaikka kuolla, koska ei tää tästä ihan hirveesti enää paremmaksi muutu, Sarasvuo heittää esityksen jälkeen.


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi

Michael Monroe on tällä kertaa kuuntelijana, ei esiintyjänä. Kuva: MTV3


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -yllätyksistä pääsevät nauttimaan pe 15.1. Jari Sarasvuon lisäksi Amin Asikainen, Michael Monroe, Jonna Tervomaa, Saimi Hoyer, Koop Aronen ja Pekka Pouta.


Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi MTV3-kanavalla perjantaina klo 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»