Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Lenita Susi: "Tein vähän erilaisen teinin roolin" - Tykkää rankastakin näyttelemisestä

Moni nuori on ottanut näytteljää Lenita Suteen yhteyttä ja kertonut omista kokemuksistaan.

16.11.2018 klo 12:00

Sorjonen

Lenita Susi näytteli jo lapsuudessa mm. Keravan Vekarateatterissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiLenita Susi esittää suositussa Sorjonen tv-sarjassa teini-ikäistä Katiaa, jolla ei mene kaikki aina ihan putkeen. Rooli on koskettanut myös nuorta yleisöä.

- Esittämäni Katia-hahmo on aika sekaisin. Olen tehnyt vähän erilaisen teinin roolin, sellaisen teinin, joka ei voi hyvin. Nuoret ovat ottaneet paljon yhteyttä ja kertoneet omista kokemuksistaan. On ollu hienoa päästä tekemään roolia, jolla on merkitystä - roolia, joka antaa toivoa ja samastumispintaa.


- Olen tykännyt rankastakin näyttelemisestä ja halunnut saada kaiken irti hahmosta, ettei se jää puolivillaiseksi. Oli hienoa päästä tekemään hahmoa, joka on ihan toinen ääripää minusta, kunnon villipeto, Lenita Susi kertoo.


Sorjonen

Lenita Susi ja Olivia Ainali löysivät Sorjosen kuvauksissa toisistaan sielunsiskot. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Entä onko hahmo vaivannut mieltä vapaalla?

- Kyllä roolia ja sen rankkoja juttuja on täytynyt pureskella myös vapaa-ajalla. Olen puhunut paljon Miikon (ohjaaja Miikko Oikonen) ja Olivian (näyttelijä Olivia Ainali) kanssa.Sorjonen

Äiti ja tytär Lena (Anu Sinisalo) ja Katia (Lenita Susi) vaihteeksi rauhallisemmissa tunnelmissa. Kuva Yle Kuvapalvelu, Fisher King.


Entä mitä Katialle kuuluu Sorjosen edetessä?

- Katia haluaa kasvaa ja päästä irti pahasta olosta. Hänellä on tarve kokea jotain hyvää ja normaalia. Hän yrittää löytää menneisyydestään niitä kohtia, jotka on olleet hankalia ja puhua niistä. Katia haluaa päästä eteenpäin, Lenita Susi kertoo teini-Katian kasvutarinaa.Sorjonen YLE TV1:ssä.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat