Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Lauri Tähkä ja Vain elämää -tähdet elävät synkkiä aikoja: Keikat peruttu, silti tsemppaavat somessa!

Paula Vesala, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa ja muut Vain elämää -tähdet elävät ahdistavia aikoja, kun koronan takia keikat on peruttu. Tässäkin tilanteessa nämä artistit jaksavat tsempata meitä muita.

17.3.2020 klo 14:15

Vain elämää

Lauri Tähkän seuraava keikka on tällä hetkellä suunniteltu kesäkuulle. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Vain elämää -artistit ovat jakaneet somessa tunnelmiaan koronaviruksen aiheuttamasta erityisestä tilanteesta Suomessa. Koronan leviämisen ehkäisemiseksi konsertit on peruutettu tai siirretty syksyyn. Artistien keikkakalenterit ovat tyhjentyneet ja vapaata aikaa on tullut yllättäen.


Paula Vesala on jakanut Instagram-tilillään lapsuuden kuvansa, jossa hän paijailee karvakaveria. Artisti kyselee jengin fiiliksiä sydän-hymiöiden kera:

-Mistä te saatte lohtua ja hyviä ajatuksia tänään? Mä saan ulkoilusta koirien kanssa, kotona olemisesta perheen kanssa. Uudesta kummitytöstä. Uusista ideoista. Keksin jotain teille! Pysykää terveenä!
Antti Tuisku viettää aikaansa Lapissa ja haluaa toivottaa faneilleen parasta mahdollista uutta viikkoa kaikille kaikesta epätietoisuudesta ja vallitsevasta, ahdistavasta tilanteesta huolimatta. Tuisku lähettää terveisiä ja pyytää meitä kaikkia tsemppaamaan ja tukemaan toinen toisiamme sekä pysymään kotona, jos vähänkin tuntuu olo puolikuntoiselta.
Lauri Tähkä tsemppaa lyhytsanaisesti, mutta viesti on pelkkää asiaa:

-Tsemppiä ja voimia kaikkien viikkoon. Yhdessä mennään ja yhdessä selvitään!
Maija Vilkkumaa kertoo keikkojensa peruuntumisesta ja avaa ahdistuneitakin tunnelmiaan. Kuvassa pastellinväriset kerrostalot paistattelevat auringossa:

-Aika on hidastunut ja kiire poistunut, se olisi tosi kivaa jos ei olisi tätä ahdistusta ja epätietoisuutta tässä samalla. Mutta jokainen päivä tekee tähän polkuun uuden askeleen ja tästäkin me selvitään. Laittakaa viestejä ja juttuja tulemaan nyt ku ei voida nähdä. Pus. Kuva ei liity mitenkään mihinkään.
Elastinen on mietteliään näköisenä veden äärellä otetussa kuvasssa. Hän viestii terveyden puolesta peruuttaessaan keikkansa:

-Olen perunut tämän viikonlopun keikat Viking Gracella ja Haminan Työskillä. Terveydellä ei leikitä ja kannan vastuuni noudattaa annettuja ohjeita. Olin odottanut rundin alkua isosti ja teen kaikkeni että saadaan keikkoja siirrettyä ja sumplittua. Toivottavasti tuulet kääntyvät pian. Pysykää turvassa ja terveinä! Katse eteen ja suupielet ylöspäin! Voimia koko maailmaan.Katso kaikki tv-ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»