Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Lähes 200 kg painava Jenni tilittää rehellisesti lapsuudestaan: "Mua vahdittiin, että..."

Hurja painonpudotus Suomi alkaa Jennin tarinalla. Jenni ei usko, että häntä pelastaa enää mikään.

24.8.2021 klo 9:35

Hurja painonpudotus Suomi

Jenni haluaa muuttua ja pudottaa painoaan uudessa reality-ohjelmassa. Kuva: Nelonen


Hurja painonpudotus Suomessa seurataan kahdeksan kuukauden ajan kymmentä muuttujaa. Nämä reilusti ylipainoiset suomalaiset opettelevat asiantuntijoiden avustuksella terveellisiä elämäntapoja ja avaavat omat, kipeätkin tarinat ylipainon takaa.


Yhdessä lääkärin, psykologin, ravitsemusterapeutin ja personal trainerin kanssa muuttujat kohtaavat perimmäiset syyt, jotka ovat aiheuttaneet elämänhallinnan menetyksen ja vaarallisen painonnousun.Ensimmäisessä jaksossa tapaamme Jennin, 36, joka kertoo olleensa pienestä asti pyöreä.

-Mut on neljävuotiaana viety ensimmäistä kertaa Jyväskylän keskussairaalan ravitsemusterapeutille, että siitä alkoi mun laihdutuspolku.


Lue myös: Jenni 167 cm / 196 kg haaveilee omasta vauvasta - Tässä ovat Hurja painonpudotus Suomi -tavikset!


Kotona ei harrastettu ns. roskaruokaa:

-Meillä ei ollut koskaan hamppareita tai tortilloja. Söin vasta 18-vuotiaana ensimmäistä kertaa hampurilaisen. Mua vahdittiin, että älä ota enää keksiä ja yks riittää, ja opin jo pienenä aika pitkälti syömään salaa. Saatoin katsoa, miten saan yhden keksin otettua niin, ettei kukaan huomaa tai miten järjestelen pullat lautaselle, ettei sieltä huomaa, että yks puuttuu. Siitä tuli älyttömän hyvä mieli, kun sai maistaa jotain makeeta, ja onnistuin siinä, että en jäänyt kiinni, Jenni kertoo ohjelmassa.


Hurja painonpudotus Suomi

Jenni ja uutuusohjelman juontaja Ellen Jokikunnas. Kuva: Nelonen


Jennin uusi elämä alkaa perusteellisella lääkärintarkastuksella Eiran sairaalassa. Siellä Jenni saa uutisia, jotka järkyttävät häntä. Sisätautien erikoislääkäri Kirsi Pietiläinen pyytää Jenniä nousemaan puntarille. Vaa’an lukema yllättää. Puntari näyttää 190 kiloa.

-Herran jumala, mitä helvettiä. Siis apua! Mä oon painanut 160 kiloa viimeksi! Mitä hittoo! Siis voiko tää olla totta! Mulla on tullut puolessa vuodessa yli 30 kiloa painoa, Jenni puuskahtaa.


Hurja painonpudotus Suomi keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat