Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kummeli esittää: Kontio & Parmas - Fanien toiveet toteutuvat - Uudella kaudella myös perheenlisäys!

Lue, mistä Kummeli esittää: Kontio & Parmas uusi, 3. kausi lähtee liikkeelle.

4.8.2020 klo 15:44

Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Hempeää tunnelmaa Valkeakosken poliisiasemalla, näyttelijät Mari Perankoski, Timo Kahilainen, Elsa Saisio ja Ernest Lawson, kuva Marek Sabogal, Nelonen


Legendaarisen Kummeli-sketsiryhmän sarjassa seurataan Valkeakosken poliisiaseman hulvattomia kommelluksia totista rikostutkintaa unohtamatta. Edelliset kaksi kautta ovat keränneet itselleen uskollisen faniryhmän. Uudella kaudella ovat mukana kaikki sarjan rakastetut ja eriskummalliset hahmot.


Kolmas kausi alkaa suoraan siitä, mihin edellinen päättyi. Auni Parmas (Elsa Saisio) on jättänyt stressaavan poliisityön taakseen ja avaa perintörahoillaan joogasalin Valkeakoskelle. Otso Kontion (Heikki Silvennoinen) arki ei suju aivan yhtä harmonisesti. Kotona ei saa hetken rauhaa, kun tyttären pienet kaksoset valvottavat öisin ja päivisin kämpässä mekkaloi vävykokelaan bändi.Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Auni Parmas (Elsa Saisio) ja Otso Kontio (Heikki Silvennoinen), kuva Marek Sabogal, Nelonen


Parisuhderintamalla on havaittavissa vakavoitumista. Poliisipäällikkö Ljunkan (Timo Kahilainen) ja vanhemman konstaapeli Vänskän (Mari Perankoski) suhde syvenee ja etenee puhtaasta S/M:stä henkiselle tasolle.


Sisäisen tarkastuksen Kiiveri (Inka Kallén) ja nuorempi konstaapeli Kostamovaara (Ernest Lawson) ovat edelleen korviaan myöten rakastuneita ja luvassa on myös perheenlisäystä... Sumelius (Ilkka Heiskanen) tekee uuden aluevaltauksen Sumelius tekee Valkeakosken kaupallisen paikallisradion aamudj:nä.


Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan 3. kausi alkaa Ruudussa vuoden 2021 aikana.


Telsu.fi on kätevä tv-opas. Klikkaa ja katso ohjelmatiedot >

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»