Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuka voittaa Koko Suomi leipoo -kisan Anni, Ulla vai Anne? On lettitaituri, höpsöttäjä, jumppapirkko

Koko Suomi leipoo finalistit ovat tässä.

13.3.2022 klo 10:00

Koko Suomi leipoo

Ohjelman tuomareina nähdään Toni Rantala ja Markus Hurskainen sekä juontajana Anne Kukkohovi. Kuva: MTV3


Kaksitoista kotileipuria on ottanut toisistaan mittaa suositussa Koko Suomi leipoo -ohjelmassa. TV-katsojat ovat päässeet nauttimaan monenmoisista leivonnaisista sekä eläneet kilpailijoiden onnistumisissa ja haasteissa.Nyt kisa on edennyt siihen pisteeseen, että vain kolme finalistia on enää jäljellä. Anni Järvenpäästä, Ulla Sastamalasta ja Anne Pyhäsalmelta näyttävät leipomistaitonsa varmasti tiukassa finaalissa. Yksi heistä on Suomen paras kotileipuri!


Finaalissa helteisessä leivontateltassa taiteillaan teknisessä illuusiotehtävässä suolaisilta näyttäviä, mutta makealta maistuvia tacoja. Taidonnäytetehtävä on vaativa: painovoimaa uhmaava ”anti-gravity cake” nimellä kulkeva leipomus.Koko Suomi leipoo

Kuva: MTV3


Anni Fast, Järvenpää


Ongelmat leipoessa eivät säikäytä Annia, 33. Kolmen lapsen äiti rakastaa ongelmanratkaisua ja on sitkeä tekemään luovia ratkaisuja. Anni on leipojana rento, mutta hän on löytänyt itsestään perfektionistin piirteitä. Makumaailma ja koristelu ovat Annille tärkeitä asioita ja hän pyrkii tuomaan myös luovuutta esiin omassa leivonnassaan.


Anni halusi päästä haastamaan itseään sekä tuoda lisää samaistumispintaa erityisesti kotiäideille. Luokanopettaja Anni elää suurten tunteiden kautta ja antaa niiden näkyä, eikä kenellekään jää epäselväksi, mitkä asiat ovat hänelle tärkeitä.


Leivonnan lisäksi Anni neuloo sekä tekee upeita lettikampauksia. Myös tv-katsojat ovat päässeet nauttimaan Annin tekemistä leteistä ohjelmassa.


Annia voi seurata Instagramissa @fastbbakeryKoko Suomi leipoo

Kuva: MTV3


Ulla Pyymäki, Sastamala


Ullalle, 35, leivonta on luovuuden toteuttamiskanava sekä tapa osoittaa välittämistä perheenjäsenille, ystäville ja naapureillekin. Ulla osaa pitää langat käsissään ja on tottunut keittiön vilkkauteen, sillä omat lapset hääräilevät usein mukana Ullan leivontahetkissä.


Sastamalassa unelmatyössään luokanopettajana Ulla on päässyt lanseeraamaan Makumatkailu-valinnaiskurssin, jossa oppilaiden kanssa leivotaan laidasta laitaan suolaisia sekä makeita herkkuja. Erityisesti täytekakkuja loihtiva Ulla on itseoppinut leipuri. Luonnon kauneus ja Suomen kesä inspiroivat, kuten myös yömyöhään selatut Pinterest-kuvat kakuista.


Leivonnan lisäksi Ullan arki sisältää jumppaamista ja lasten kuskaamista harrastuksiin. Ullalla oli tavoitteena päästä finaalikolmikkoon asti ja siihen hän pääsi.Koko Suomi leipoo

Kuva: MTV3


Anne Laitila, Pyhäsalmi


Annella, 42, on vuosien kokemus leivonnasta perinteisten ja kokeilevien reseptien parissa. Asiakaspalvelupäällikkönä toimivalle Annelle leipominen merkitsee omaa aikaa, terapiaa ja rentoutumista. Hänelle on muodostunut lempinimi keittiössä, joka on Mrs. Bean. Lempinimi tulee vauhdikkaasta menosta, sillä jauhotkin lentävät välillä ympäri keittiön seiniä.


Anne odottaa kilpailulta erityisesti tuomareiden kritiikkiä ja toivookin kehittyvänsä leipojana.


Hassuttelijaksi ja höpöttelijäksi itseään luonnehtiva Anne viihtyy perheensä kanssa sekä monipuolisesti liikuntaa harrastaen. Anne on tunteellinen ihminen ja kokee inspiroituvansa pienistäkin hetkistä. Unelmissaan Annella siintää vanha, tunnelmallinen huvila järven rannalla.


Annea voi seurata Instagramissa @mrshiekkakakku ja leivontablogi löytyy osoitteesta hiekkakakku.blogspot.com


Lue myös: Minttu Räikkönen jakoi hämmennystä herättävän julkaisun - Näkikö Koko Suomi leipoo -kisaajat vai ei?


Lue myös: Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"


Koko Suomi leipoo 7. tuotantokausi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ma klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat