Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuka on Kisu? Entä Leijona? Kuka, mitä, hän??? Masked Singer Suomi yllätti iloisesti suomalaiset

Masked Singer Suomi yksittäiset jaksot ovat tavoittaneet jopa lähes kaksi miljoonaa katsojaa.

17.4.2020 klo 8:00

Masked Singer Suomi

Kisu on miettinyt lähtöä politiikkaan ja hän harrastaa sisustamista ja kantrimusiikkia. Biisinä hän on laulanut mm. "Girls just wanna have fun". Kuva: MTV3Masked Singer Suomi on noussut kevään tv-ilmiöksi korona-Suomessa. Yksittäiset jaksot ovat tavoittaneet parhaimmillaan lähes kaksi miljoonaa katsojaa ja se on ollut MTV3:n katsotuin ohjelma maaliskuussa.


Kotiyleisö on todellakin ottanut viihdeohjelman omakseen, sillä kaikissa kanavissa Masked Singer on yltänyt toiseksi katsotuimmaksi ohjelmaksi ja sitä enemmän on katsottu ainoastaan Ylen Uutisia.*


Masked Singer Suomi

Korskea Leijona on ihastuttanut mm. italialaistulkinnallaan "Con te partirò". Tässä Leijonaan liittyvä vaatekappale juontaja Ile Uusivuoren hyppysissä. Kuva: MTV3


Mistä ohjelman suosio sitten johtuu? Toki elämme poikkeuksellisia aikoja ja viihdymme siitä syystä kotona erityisen hyvin ruutujen äärellä. Mutta kyllä ansio täytyy antaa myös Masked Singer -ohjelmalle, jossa maski-hahmojen esitykset ovat olleet vallan viihdyttäviä ja lavalla on nähty ihan kunnon show. Myös esittelyvideot ovat riittävän arvoituksellisia, ja antavat juurikin sopivan määrän tietoa julkkiksista kotisohva-arvuutteluun.


Harmiton hupailu, mielikuvitukselliset hahmot, lauluesitykset ja salaperäisyys ovat tarjonneet suomalaisille iloa erityisaikana. Katsojille on tullut varmasti myös iloisena yllätyksenä, että naamion takana ei ole vain ammattilaulajia, vaan eri aloilta tuttuja julkisuuden henkilöitä.


Masked Singer Suomi

Peacock ei puhu suomea turvallisuussyistä. Hän on vetänyt hurjaa lavashowta ja laulanut mm. Titanium-jättibiisin. Kuva: MTV3

Tähän mennessä maksin takaa on paljastunut Shamaani-Pekka Pouta, Alien-Mikael Jungner, Dragon-Sara Chafak, Pupu-Henri Alén ja Hevonen-Paleface. Kotikatsomoissa ehkä tunnistettiin Pouta ja Paleface, mutta esimerkiksi Pupuna lavalla hurmannut kokki-ravintoloitsija Henri Alén oli monelle meistä täysi mysteeri.


Arvausleikki jatkuu kotikatsomoissa lauantaisin, sillä jäljellä ovat Ampiainen, Söpö, Peacock, Kana, Heinäseiväs, Leijona ja Kisu. Ketä he mahtavat olla?


Masked Singer Suomi

Hämmennystä ja epäuskoa, panelisteina Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola ja vieraana Mikko Kuustonen. Kuva: MTV3

Vakiopanelistien Janne Katajan, Jenni Kokanderin ja Maria Veitolan ja kotiyleisön on aika kuulla uusia lauluesityksiä ja paljastaa taas yksi julkkis maskin takaa.


Masked Singer Suomi MTV3:lla la klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


*Finnpanel.fi TV-mittaritutkimus


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat