Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Koulukiusattu Selviytyjät-tiputettu Juuso Herbalisti Karikuusi: “Kohtasin nopeasti pelkoja, mitä..."

Juuso Herbalisti Karikuusi sai maistaa Selviytyjät Suomi -kisassa, ettei kehenkään voi luottaa.

22.3.2021 klo 8:38

Juuso Herbalisti Karikuusi

Juuso Karikuusi on tunnettu YouTube tähti Herbalisti. Kuva: NelonenSelviytyjät Suomi kisa käy kovana. Kisassa pilli soi Juuso Karikuuselle ja lähtö tuli. Edellisessä äänestyksessä Juuso oli saanut jo ääniä, ja nyt äänet riittivät suositun YouTube tähden lähtöpasseihin.


Juuso Karikuusi kertoi tunnelmistaan ohjelman etälehdistötilaisuudessa:

- Nautin kilpailuista, mutta kohtasin nopeasti pelkoja, mitä en olisi halunnut kohdata. Ihmiset todella keskittyivät tekemiseen ja itelle tuli hullu fokus omaan suoritukseen. Oli tarkoitus käyttää vihdoinkin 100 prosenttia aivokapasiteetistaan. Kun kylmyys ja nälkä vaivaa, niin sitten käyttää sitä 1 prosenttia, mies tunnustaa.


Juuso Herbalisti Karikuusi

Karikuusi menossa kohtalokkaaseen heimoneuvostoon. Kuva: Nelonen


Karikuusi on kertonut Instagram-tilillään olleensa peruskoulussa koulukiusattu. Hän kertoo kokeneensa erikoisissa olosuhteissa taas samoja tuntemuksia, kun aikoinaan peruskoulussa.


Selviytyjät on täynnä klikkejä ja juonittelua. Milloin juonittelu oikein alkoi?

- Mulla oli sellainen tunne, että heti alkoi supina ja meininki. Itelle tuli vainoharhoja, että ehkä tuo ajattelee musta tätä. Ei yhtään tiedä, onko se totta vai olinko vain skeptinen, Karikuusi tilittää.


Juuso Herbalisti Karikuusi

Karikuusen kisasta ulos äänestivät mm. Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari ja radiojuontaja Karoliina Tuominen. Kuva: Nelonen.


Ruutu.fin videolla Juuso Karikuusi aprikoi, ketkä tulevat pääsemään kisassa pitkälle.

- Musta tuntuu, että Krisu on tosi hyvä pelaamaan ja uskon, että Karo saattaa mennä pitkälle. Krisulla ei ole mitään filtteriä. Sieltä tulee kaikki ulos. Se on todella kiero ja ovela pelaaja.


Karikuusi viittaa puheissaan häntä kaksi kertaa ulos äänestänyttä Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskariin ja radiojuontaja Karoliina Tuomiseen.


Selviytyjät Suomi Nelosella la klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat