Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Koukuttavassa brittisarjassa Game of Thrones -tähti agentti-aviomiehenä - Mrs Wilson alkaa

Lähes uskomaton tositarina, jossa totuus muuttuu hetkessä valheeksi ja valheet todellisuudeksi.

8.4.2019 klo 7:00

Mrs Wilson

Ruth Wilson on v. 1982 syntynyt englantilainen näyttelijä, joka nähdään sukunimikaima Alison Wilsonin roolissa. Yle Kuvapalvelu


Tositarinaan pohjautuva minisarja kertoo lähes uskomattoman tositarinan, jossa miehen kuoleman jälkeen paljastuu salaisuus toisensa perään. Lontoossa 1940-luvulla nuori Alison (Ruth Wilson) palkataan konekirjoittajaksi Britannian salaiseen palveluun, jossa hän tutustuu itseään vanhempaan mieheen nimeltä Alexander Wilson (Iain Glen). Heidän välilleen roihahtaa rakkaus.


Pian Alison, nyt rouva Wilson, kasvattaa kahta pientä poikaa varsin vaatimattomissa oloissa sodan varjostaessa elämää. Samaan aikaan Alexander, salaisen palvelun agentti, määrätään outoon peitetehtävään ja hänen maineensa mustataan uskottavuuden luomiseksi. Alison on käytännössä yksinhuoltaja, mutta rakkaus kantaa yli vaikeiden aikojen.


Mrs Wilson

Alison Wilson (Ruth Wilson) miehensä Alec Wilsonin (Iain Glen) sylissä. Yle Kuvapalvelu


Tarinan nykyhetki on 1960-luvulla. Eräänä päivänä maailma romahtaa: Alexander menehtyy sairauskohtaukseen, ja Alisonin suru on pohjaton. Ja sitten soi ovikello. Ovella on tuntematon nainen, joka väittää olevansa rouva Wilson. Tilanne on täydellisen absurdi, eikä rouva Wilson saata uskoa korviaan.


Alison penkoo epätoivoisesti menneisyyttä saadakseen takaisin edes osan kadottamastaan mielenrauhasta. Kuinka voi rakastaa toista ihmistä niin paljon, vaikka tietää hänestä niin vähän - ja suuri osa siitäkin saattaa olla valhetta ja kuvitelmaa. Saako Alison koskaan selville koko totuutta miehensä menneisyydestä? Ja kuinka hyvin hän pystyy elämään sen kanssa?


Mrs Wilson

Iain Glen on v. 1961 syntynyt skottinäyttelijä. Yle Kuvapalvelu


Alexander Wilsonin roolissa nähdään skotlantilainen näyttelijä Iain Glen. Mies tunnetaan Game of Thrones -sarjasta Jorah Mormontina. Glen muistetaan myös nimikkoroolistaan viinaan persosta yksityisetsivästä irlantilaisessa rikossarjassa Jack Taylor.


Mrs Wilson -sarja perustuu Tim Crookin kirjaan The Secret Lives of a Secret Agent: The Mysterious Life and Times of Alexander Wilson. Tuotanto: BBC, 2018.


Mrs Wilson (12) uusi sarja alkaa ti 9.4.Yle TV1 klo 19

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Mrs Wilson
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat