Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kokkisoturi-Vihonen: En osannut tehdä mitään ruokaa vielä 18-vuotiaana!

Linnea Vihonen on ohjelman uusin kokkisoturi. Lue Vihosen tunnelmat ekasta lähetyksestä.

29.11.2018 klo 7:00


TV-sarjat

Linnea Vihonen haluaa tehdä aina parhaansa, olipa kyse kotikokkailusta tai työn teosta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


- En tehnyt lapsena ruokaa, enkä ole todellakaan paistellut 4-vuotiaana munakkaita. Itse asiassa en osannut tehdä mitään ruokaa ja olin antikulinaristi vielä 18-vuotiaanakin, Linnea Vihonen paljastaa.

- Sitten seurustelin ihmisen kanssa, joka oli tosi kiinnostunut ruoasta. Olen helposti syttyvä tyyppi ja kun pääsin makuun, kehityin nopeasti.


Kokkisodassa suunnitellaan ja kokataan 20 minuutissa valmista vieraan tuomista, niukista raaka-aineista.

- Ekan jakson jälkeen tunnelmat on erittäin hyvät ja hyvällä tavalla kreisit. Hauskinta on kaikki tyypit ja se, ettei voi ennustaa, mitä seuraavaksi tapahtuu - kaikki on kuvauksissa tosi arvaamatonta.


TV-sarjat

"On ollut superhienoa päästä mukaan Kokki-jengiin", Linnea Vihonen hehkuttaa vierellään kilpakumppanit Teemu Laurell ja Kari Aihinen sekä ohjelman juontaja Sikke Sumari. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mitkä ovat Vihosen menestystekijät leikkimielisessä kilpailussa?

- Pyrin yksinkertaistamaan, enkä ajattele liian vaikeaksi. Pitää osata delegoida tehtäviä myös vieraalle. Ruoan laittaminen on aina henkilökohtainen kokemus. Jokaisen annoksen pitää olla yhtä hyvä, en tee bulkkia.


Kokkisota MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»