Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Kohu-elokuva: Jari Sarasvuo on Valmentaja-leffan aihe - Menestyksen nälkää, riskejä, uskonsotureita

Tuukka Temosen ohjaama elokuva herättää henkiin myös legendaarisen tv-show'n Hyvät, pahat ja rumat.

11.10.2023 klo 7:14


Valmentaja
Ote leffajulisteesta, lähde: Filmikamari


Ohjaaja Tuukka Temosen toinen pitkä draamaelokuva on elämänkertaelokuva karismaattisen liikemies-mediapersoona Jari Sarasvuon (Mikko Nousiainen) noususta, uhosta ja tuhosta.


Se avaa katsojalle maailman, missä raha tuo valtaa, naiset ovat kauniita ja ystävyys ostettavissa. Elokuva kertoo myös tarinan pienestä isän jättämästä pojasta, joka juoksee elämäänsä läpi etsien menestystä, huomiota ja omaa miehuuttaan.


Valmentaja

Mikko Nousiainen on Jari Sarasvuo. Kuva: Filmikamari


Päähenkilö innostuu, tekee ja saa osumia niin omassa yrityksessään kuin julkisuudessa. Hän kasvattaa pankkitilin saldoa yritysvalmentajana. Aina menestys ei tuo mukana onnellisuutta, eikä välttämättä raha riitä täyttämään elämän tyhjiöitä.


1990-luvun ja 2000-luvun hulluina vuosina Sarasvuo muuttuu mediapersoonasta valmennusguruksi. Elokuva esittelee myös Sarasvuon oletettua lähipiiriä, kuten ohjaaja Jussi Parviaisen (Tatu Sinisalo).


Valmentaja

Elokuva herättää eloon legendaarisen tv-show'n Hyvät, pahat ja rumat. Simo Rantalainen (Jarkko Lahti) ja Jari Sarasvuo ( Mikko Nousiainen). Kuva: Filmikamari


Elokuva sai aikanaan varsin monitahoisen vastaanoton. Pääosissa: Mikko Nousiainen, Jukka Rasila, Jaana Saarinen, Iiro Panula, Riku Nieminen, Tatu Sinisalo. Ohjaus: Tuukka Temonen. (111')


Valmentaja (7)

Katso ohjelma-aika Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»