Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Kobranveri-shotteja, heimorituaaleja...Kohuttu Madventures palaa tv:seen - Mitä päräyttävää tulossa?

Kulttisarjaksi noussut Madventures palaa tv:seen, nyt Riku Rantala ja Tunna Milonoff reppureissailevat ympäri ämpäri Suomea.

30.3.2020 klo 7:00

Madventures

Kultaako? Kultaa huuhtomassa Riku Rantala ja Tuomas Milonoff. Kuva: Sami Levo / NelonenMadventures Suomi -sarjassa Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff haluavat selvittää Suomen ja sen heimojen salaisuudet. Reissumiehet pakkaavat reppunsa ja lähtevät tutkimusmatkalle ympäri rakasta kotimaataan.


Nyt maailmanmatkaajat eivät lennä ulkomaille, vaan reissaavat ulkosaariston hylkeenpyynnistä Lemmenjoen kullanhuuhdontaan ja turkulaisesta suolihuuhtelusta itähelsinkiläiselle twerkkausstudiolle. He kohtaavat konnia, sankareita, tietäjiä, biohakkereita, samaaneja kuin suomalaista hulluuttakin – härmän ällöttävimpiä perinneruokia unohtamatta.


Madventures

Rantala ja Milonoff twerkkauksen ihmeellisessä maailmassa. Kuva: Sami Levo / Nelonen


Rantala-Milonoff -parivaljakko herätti kohua aiemmilla kausilla mm. Mad Cook -osiolla, jossa syötiin ns. paikallisia herkkuja. Ikimuistoinen hetki olikin, kun Rantala ja Milonoff joivat Vietnamissa "Saigonin shotit", joka valmistettiin kobran sydämestä, verestä ja riisiviinasta...


Mitä päräyttävää katsojille saadaan Suomi-jaksoissa? Miksi niasiiniyliannostus saa Tunnan takapuolen punoittamaan? Entä pystyykö kaksikkomme syömään heille tarjotut ilmakuivatut karhunkäpälät?


Madventures

Kulttiohjelman maineeseen noussut Madventures näytti ilman kiiltokuvia reppureissaajien Riku Rantalan ja Tuomas ”Tunna” Milonoffin matkat ympäri maapalloa alkuperäisiin kulttuureihin tutustuen. Sarja pääsi myös kansainvälisille markkinoille ja poiki kirjoja. Kuva: Nelonen


Kauden aikana retkikunta pysähtyy mm. Inarissa, Valtimossa, Forssassa, Helsingissä, Espoossa, Turussa, Porvoossa, Tampereella, Kalajoella, Mänttä-Vilppulassa, Joensuussa ja monessa paikassa näiden välillä.


Tiistaina nähtävässä ensimmäisessä jaksossa Lapin kulta houkuttelee Lemmenjoelle. Parivaljakko matkaa yöjunalla Rovaniemelle ja siitä edelleen Lemmenjoelle huuhtomaan kultaa vanhan liiton kullankaivajien johdolla.


Madventures Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa ti 31.3. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat