Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Kehotyytymättömyydestä kärsivä Niko Saarinen yllättää: “Oma kauneusihanne on jotain muuta kuin...”

Niko Saarinen pistää elämäntapansa remonttiin Olet mitä syöt -ohjelmassa.

22.9.2021 klo 9:00

Niko Saarinen

Niko Saarinen on somepersoona, radiojuontaja, yrittäjä ja reality-tähti. Kuva: MTV3


Persoonallisuus ja räväkkyys jäivät monen katsojan mieleen, kun Niko Saarinen astui julkisuuden valokeilaan Big Brother -realityssä v. 2008. Saarinen on tätä nykyä aktiivinen somepersoona ja tuore radiojuontaja. Nyt hän on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa.Niko Saarinen kärsii kehotyytymättömyydestä eli hän ei ole tyytyväinen omaan kehoonsa. Oliko tämä syy lähteä mukaan Olet mitä syöt -ohjelmaan?

- Kyllä siinä on taustalla tyytymättömyys omaan elämän ja kaikkeen aikatauluttamiseen. Olen katsonut sarjaa ja tiesin, että ammattilaisten vinkit antaisivat minulle tosi paljon.


Mitä ovat haasteesi ruokailussa?

- Haasteita on hyvin kokonaisvaltaisesti. Mun työ on olla esillä 24/7 somessa. Teen paljon töitä ja saatan syödä vasta iltakymmenen aikaan yhden hampurilaisen, sitä ennen olen tehnyt 12 h työpäivän. Yöunet jäävät vähiin ja saatan nukkua 3-4 tuntia, Saarinen paljastaa.


Niko Saarinen

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka ohjeistaa Niko Saarista elämäntaparemontissa. Kuva: MTV3


Edes Olet mitä syöt -kuvaukset eivät hidastaneet Saarisen tahtia:

- Kuvausten aikana tein 3 podcastia, videosarjan ja hoidin omaa yritystä. Pyöritän isoa palettia ja yhtäkkiä sitä huomaa, että vuorokaudessa loppuu tunnit, Saarinen tuskailee.


Mitä hyödyit elämäntaparemontista?

- Hyödyt olivat tosi kokonaisvaltaisia, tajusin että ongelmani ovat pitkältä ajalta. Myönsin, että mulla oli jotain korjattavaa ja siitä lähti iso kela pyörimään. Toivon hartaasti, ettei kaikki jäänyt vain kuvaussessioon ja tämä olisi kauaskantoisempaa.


Niko Saarinen on löytänyt liikunnan. Mies jakoi Instagramissa kuvia padel-kentältä:Mikä ruoka on paheesi tai heikoin lenkkisi?

- Mun pahe on se, että rakastan kaikkea epäterveellistä, kuten hampurilaisia. Korona muutti arkea, eikä käynyt niin paljon ulkona ja se jäi päälle, että haluaa helppoa ja nopeaa elämää, Saarinen toteaa.


Millainen on kauneusihanteesi?

- Ihminen ei ole koskaan tyytyväinen itseensä ja tavoittelee jotain muuta. Suurin ongelmani on, että vähättelen itseäni. Oma kauneusihanne on jotain muuta, mitä itse edustan, tosi-tv-sarjoista tuttu Saarelainen paljastaa.


Lue myös: Niko Saarinen paljastaa julkisuuden rumat kasvot: "Koko ajan avointa riistaa ihmisten edessä...”


Olet mitä syöt alkaa MTV3-kanavalla ke klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat