Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Katso uudet Sohvaperunat tästä! Ei Ukkiskerhoa, "Tinder-pariskunta", tutut sisarukset Helsingistä...

Perjantai-iltojen ilo Sohvaperunat jatkuu jo 10. tuotantokauden jaksoin!

11.9.2020 klo 8:40

Sohvaperunat

Uuden kauden sohvaperunoita, ole hyvä. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Sohvaperunat starttaa taas ja tiedossa on 10. kausi ja 100. jakso! Uudella kaudella etsittiin uusia sohvaperunoita etenkin Tampereen seudulta. Tiukan hakuseulan läpäisivät pariskunta Raija ja Jukka sekä ystävykset Katja ja Santeri. Lisäksi helsinkiläissisarukset Salli ja Teemu tekevät paluun ohjelmaan.


Koronan aiheuttamien erityisjärjestelyjen vuoksi Sohvaperunoissa taukoa ohjelmasta pitävät Ukkiskerho sekä Inka ja Olli-Pekka.

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Raija ja Jukka, Tampere

Raija ja Jukka asuvat rivitaloasunnossa Tampereella yhdessä kissansa Kasperin kanssa. Raija on parturi-kampaaja ja Jukka eläköitynyt sekatyömies. Kuntosalitreeni kuuluu molempien mielipuuhiin, ja Raija jakaa aamuyöllä harrastuksena lehteä.


Jukka viettää kotona lähes kaiken aikansa television ääressä ja iltaisin myös Raija liittyy seuraan sohvalle. Kun on aika käydä yöpuulle, olohuoneen televisio suljetaan, mutta makuuhuoneen televisio avataan vielä hetkeksi.

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Santeri ja Katja, Tampere

Alun perin Tinderissä tavanneet Katja ja Santeri ovat nykyään ihan hyviä kavereita, he ovat myös työskennelleet samoissa ravintolakeittiöissä. Vapaa-aikaa kulutetaan mm. sähköpotkulaudoilla ajellen ja musiikkia huudattaen.


Katja on intohimoinen sienestäjä ja luonnossa liikkuja ja Santeri puolestaan nauttii leipomisesta. Parivaljakolla on myös yhteinen bändi Ulosteensiirto Oy, jolla ei ole vielä yhtään julkaisua.Mukana 10. kaudella ovat myös:

-Puujalkoihin ja toistensa naurattamiseen erikoistuneet sisarukset Salli ja Teemu jatkavat pienen tauon jälkeen jälleen tv-ohjelmien katselua yhdessä. Helsinkiä edustavat lisäksi Monna ja Iris, Sanna ja Pinja, Jari ja Sanna, Jarno ja Perttu sekä Iida ja Nelli. Espoolaiset Omar ja Mika ovat yhä sohvisraadissa.


-Oulusta mukana ovat Asta ja Katariina sekä Linda, Jani, Samuel ja Daniel. Turkulaiset Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos jatkavat niin ikään mukana. Riihimäellä tv:tä tuijottavat Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera sekä kaverukset Jani ja Simo. Hämeenlinnassa tv-tarjontaa kommentoivat Juha ja Markus.


-Lohjaa edustavat jatkossakin Eila ja Minna, Nousiaista Tanja, Sannis ja Ruusa, Parolaa Mici ja Maicci, Ranuaa Marja ja Eija sekä Rovaniemeä Jorma ja Soile.


Sohvaperunat

Helsinkiläissisarukset Salli ja Teemu tekevät paluun ohjelmaan. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Neljä kertaa parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla palkittu Sohvaperunat on nähty ruudussa v. 2015 lähtien. Sohvaperunat on paitsi kriitikoiden myös katsojien suosikki: se on yksi Yle TV2:n ja Yle Areenan suosituimmista ohjelmista.


Sohvaperunat Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa perjantaisin 11.9. alkaen klo 21.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Sohvaperunat
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat