Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Katso, ketkä suomalaiset ovat mukana - Ruotsalainen jännärisarja vie keskelle 90-luvun Moskovaa

Venäjän korruptoituneeseen liike-elämään sijoittuva ruotsalainen jännityssarja alkaa.

12.6.2019 klo 9:00

Pietarin kapellimestari

Uuden tv-sarjan pääosissaTom Blixen (Adam Pålsson) ja Rebecka Ekholm (Linda Zilliacus). Kuva: MTV3.


Pietarin kapellimestari on tiivistunnelmainen ruotsalainen jännitysdraama, jonka on ohjannut Oscar-palkittu Mikael Håfström. Suomalaisittain sarjan tekee mielenkiintoiseksi se, että käsikirjoittajina ovat toimineet suomalaiset Aleksi Bardy ja Mia Ylönen. Myös näyttelijöiden joukosta löytyy suomalainen Linda Zilliacus.


Pietarin kapellimestari

Nuori finanssimies (Adam Pålsson) joutuu yhtäkkiä mukaan koston, petoksen ja kuoleman kierteeseen. Adam Pålsson on tuttu mm. Silta ja Ennen kuolemaa -sarjoista. Kuva: MTV3.


Eletään vuotta 1999. Ruotsalainen Tom Blixen (Adam Pålsson) työskentelee sijoituspankissa Moskovassa. Hänen asemansa on kuitenkin vaakalaudalla. Kun vanhan ystävän vaimo pyytää apua, Blixen näkee tilaisuuden pelastaa sekä ystävänsä uran että omansa.


Pietarin kapellimestari seuraa nuorta ruotsalaista liikemiestä Tom Blixeniä, joka kuvittelee pystyvänsä selviytymään keskellä venäläisen liike-elämän korruptiota ja valtapeliä. Blixen päätyy tuota pikaa syvälle hengenvaaralliseen kiistaan poliitikkojen, oligarkkien ja heidän väkivaltaisten käskyläistensä keskelle.


Pietarin kapellimestari

Linda Zilliacus on tehnyt merkittäviä rooleja Ruotsissa ja hänet on nähty mm. Vettä sakeampaa -tv-sarjassa Suomen tv:ssä. Kuva: MTV3.


Pietarin kapellimestari MTV3-kanavalla perjantaina 14.6. alkaen klo 21.

Jäikö jakso näkemättä? Klikkaa ohjelmatiedot Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat