Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kärkiartistit paljastavat - Tähteys ei syty yhdessä yössä: Reino Nordin oli tarjoilija,STIG siivooja

Vain elämää -artistit paljastavat, mitä hommia tekivät ennen artistiuraa.

17.1.2021 klo 10:00

Jannika B

Vesku Jokinen, Arja Koriseva, STIG, Mariska, Reino Nordin ja Jannika B. olivat mukana Vain elämää -ohjelmasta. Kuvat: Petri Aho/Nelonen, kollaasi PhotocollageVain elämää -ohjelma toi valtavan sympaattiset suomalaisartistit koteihimme viime syksynä. Nämä artistit eivät kuitenkaan ole tulleet alalle ns. yhdessä yössä, vaan ovat tehneet elämänsä aikana jotain muutakin työtä.


Stig Doggina uransa aloittanut STIG on tehnyt töitä mm. metrosiivoojana. Musiikin saralla hän on toiminut tuottajana ja tuottanut levyjä mm. Popedalle ja Vesku Jokiselle. STIG haki musiikkialaan vaihtelua opiskelemalla elokuva-alaa Aalto-yliopiston taideteollisessa korkeakoulussa, jopa kandityö on tehty.


Jannika B

STIG. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Arja Korisevasta piti tulla opettaja ja hän suoritti kasvatustieteiden maisterin tutkinnon juuri ennen kuin hänet kruunattiin tangokuningattareksi. Tangokuninkuuden myötä ura opettajana ei toteutunut.


Vesku Jokinen on opiskellut aivan muuta kuin musiikkia, sillä hän on koulutukseltaan toimittaja. Jokinen on tehnyt toimittajan hommia ihan tosissaan, mutta työura päättyi, kun Klamydia-bändi tuli kehiin.


Jannika B

Arja Koriseva. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Reino Nordinin työkokemus on varsin värikäs. Hän on suorittanut peruskoulun ja tehnyt töitä mm. muuttomiehenä, plokkarina ja tarjoilijana. Jos Mariska ei tekisi musiikkia, hän voisi olla kiinnostunut mainonnan suunnittelijan ja tekstintekijän, copywriterin, urasta. Jannika B. puolestaan pystyisi tekemään koulutuksellaan ala-asteen opettajan sijaisuuksia.


Katso kaikki tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat