Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kaisa Mäkäräinen antoi erikoistehtävän Jarkko-rakkaalle: "Ethän sä voi sitä asetta jättää..."

Kaisa Mäkäräinen on mukana miehensä kanssa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Veitola pääsee tällä kertaa kauniiseen Pohjois-Karjalaan.

27.10.2021 klo 9:50

Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen ja Jarkko Siltakorpi asuvat Joensuun kaupungilta saadulla tontilla, johon on rakennettu komea hirsitalo. Kuva: MTV3


Kilpauransa lopettanut ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen kutsuu Maria Veitolan Pohjois-Karjalaan kotikonnuilleen. Mäkäräinen asuu Joensuussa yhdessä miehensä Jarkko Siltakorven kanssa.Ampumahiihtäjä Mäkäräinen edusti uransa aikana Kontiolahden Urheilijoita. Hän saavutti mm. kolme maailmancupin kokonaiskilpailun voittoa, takaa-ajon MM-kullan, yhden MM-hopean ja neljä MM-pronssia. Mäkäräinen valittiin Suomen Vuoden urheilijaksi v. 2011.


Yökylässä ohjelmassa päästään tutustumaan yhteen Mäkäräisen kilpavoitoista, sillä Joensuu lahjoitti ampumahiihdon maailmanmestarille omakotitalotontin, jossa seisoo nyt hirsitalo.


Kaisa Mäkäräinen

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on mukana Yökylässä-ohjelmassa to 28.10. Kuva: MTV3


Pariskunta on pitänyt yhtä noin viidentoista vuoden ajan. Mäkäräinen-Siltakorpi -duo on myös työpari, sillä Siltakorpi toimi ampumahiihtäjän suksihuoltajana.


Yökylässä-ohjelmassa Veitola haluaa tietää, pystyikö pariskunta erottamaan työ- ja yksityiselämän erikseen tehdessään töitä yhdessä.

-Varmasti ainakin siellä stadikalla. Hotellihuoneessa saattoi olla vähän niin ja näin. Mutta kyllä mä aika samanlaista palautetta annan muillekin kuin sulle, Mäkäräinen viittaa Jarkko-puolisoonsa.

-Osaan sanoa, silloin kun on hyvä ja jos niissä on toivomisen varaa, niin.... Mäkäräinen aloittaa ja Jarkko jatkaa:

-Niin mutta niin se pitää ollakin.Kaisa Mäkäräinen

Maria Veitola ja Mäkäräinen-Siltakorpi -pari ruokailee ja keskustelee ruokapöydän ääressä. Kuva: MTV3


Illallispöydän ääressä Maria Veitola tivaa Jarkko-puolisolta, millaista on olla huippu-urheilijan kanssa kimpassa:

-Siihen aikaan, kun Kaisa oli vielä huippu-urheilija, niin kaikkihan oli aika aikataulutettua. Niin, että kyllähän jokainen päivä oli, että kyllä se urheilu määritti paljon sitä elämää. Olin koko ajan siinä, toivottavasti apuna siinä hommassa.

-Saarisen Aikkuhan se oli, joka tajusi Toblachin leirillä, että nyt mä tajua, miksi mä olen aina sun mukana. Että eihän tuota ampumahiihtoa voi harjoitella yksin, Jarkko Siltakorpi kertoo.Kaisa Mäkäräinen

Yökylässä Maria Veitola ohjelmassa mm. tehdään lumitöitä ja opetellaan keittämään pannukahvit. Kuva: MTV3


Mäkäräinen selventää:

-Jos nyt tekee vaikka rulla-ampumahiihtotreenin kesällä, mikä on meidän lajin oma treeni, niin eihän me asetta kanneta koko ajan, niin ethän sä voi sitä asetta jättää yksin penkalle. Jos joku turisti tulee ja päättää napata sen sun pyssyn siitä.


Yökylässä Maria Veitola MTV3 ja MTV Katsomo.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat