Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Juha Tapio suostui The Voice of Finland -valmentajaksi: "Hyppään johonkin, mistä en tiedä mitään"

Huippusuosittu artisti ja muusikko uskoo olevansa kannustava ja myötäelävä valmentaja.

26.10.2019 klo 7:00

The Voice of Finland
TVOF-uutena tähtivalmentajana aloittava Juha Tapio on palkittu lukuisilla Emma palkinnoilla ja hän on Iskelmä Gaalan kautta aikojen palkituin artisti. Kuva: Kaiku Entertainment


The Voice of Finlandin seuraavalla kaudella tähtivalmentajia on mukana neljän sijaan viisi. Uusina valmentajina aloittavat laulaja Juha Tapio sekä Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki. Anna Puu, Redrama sekä Toni Wirtanen jatkavat edelleen tähtivalmentajina.Juha Tapio on suomalaisten sydämiin tiensä laulanut säveltäjä, sanoittaja ja kitaristi. Hänen menestyksekkään uransa varrelle mahtuu mm. 8 kultalevyä, 6 platinalevyä ja kolme tuplaplatinaa myynyttä levyä.


Mies on aiemmin nähty ohjelmassa lähinnä vierailevan artistin roolissa, joten tilanne on hänelle täysin uusi.

-Hyppään johonkin, mistä en tiedä mitään. Oon aina koittanut keskittyä omaan tekemiseeni ja jättää muiden neuvomiset vähemmälle. Tää on ihan uus tilanne, Juha Tapio taustoittaa lähtötilannettaan Nelosen tiedotteessa.


-Mut sit, kun on käynyt tuolla vierailevana artistina ja kuullut muilta valmentajilta ja kaikilta, ketkä on tuotannossa, että minkälainen meininki tuossa on, niin se vaikuttaa niin innostavalta ja kivalta, että jännittynein ja innostunein mielin lähden mukaan.


The Voice of Finland

Sipe Santapukki on Juha Tapion kanssa uusi valmentaja, mies on kuitenkin toiminut Toni Wirtasen apuvalmentajana aiemmalla kaudella. Kuva: Nelonen


Vaikka valmentaminen on Juha Tapiolle sinänsä täysin uusi aluevaltaus, uskoo mies ottavansa pestin haltuun hyvin.

-Odotan nimenomaan sitä, että pääsee elämään mukana siinä, kun ne (laulajat) ylittää itsensä ja kannustamaan niitä siihen. Ja kyllä mä uskon, että pystyn jakamaan siitä kokemuksesta, mitä mulla on. Että millainen valmentaja? Kannustava ja myötäelävä, sympaattinen Juha Tapio pohtii.


The Voice of Finlandin yhdeksäs kausi alkaa Nelosella tammikuussa.


Lähde: Nelonen

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat