Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

“Iskä ja äiskä eroaa, jos ei saada kellaria valmiiksi" - Remonttipiiskuri ja koskettavat tarinat

Perttu Sirviö nimeää parisuhteelle isoiksi vaaranpaikoiksi juurikin remontit.

8.6.2019 klo 11:00

Remonttipiiskuri

Perttu Sirviö on Remonttipiiskuri. Kuva: MTV3


- Idea on se, että ihmiset saavat ilmoittautua Remonttipiiskuri-ohjelmaan, kun remontti on jäänyt kesken. Remontti-krapula on päällä, remontti ei maistu enää. Me mennään paikalle, tehdään kartoitus, että onko meillä mahdollisuus tehdä remppa ja sen jälkeen ruvetaan hommiin. Asukkaat on meidän kanssa tekemässä, Perttu Sirviö valottaa ohjelmaideaa.


Remonttipiiskurissa ollaan isojen elämänkohtaloiden äärellä, on sairastumisia, rahapulaa, motivaation puutetta. Sirviö paljastaa yhden tulevan kauden mieleenpainuvimmista tarinoista:

- 12-vuotias lapsi ilmoitti perheensä Remottipiiskuri-ohjelmaan. Syy oli, että iskä ja äiskä eroaa, jos ei saada kellaria valmiiksi. Äiti mäkättää iskälle ja iskä on ammattilainen, jolla ei ole aikaa, eikä mielenkiintoa tehdä remonttia. Kun me tiimin kanssa mennään paikalle haistelemaan tilannetta, niin kyllä se aika räjähdysherkkää on.


Remonttipiiskuri

Perttu Sirviö pisti oman remppafirman pystyy voitettuaan Big Brother -kisan. Kuva: MTV3


Sirviö nimeää parisuhteelle isoiksi vaaranpaikoiksi juurikin remontit.

- Remontoinnin tarpeessa olevan rintamamiestalon osto tai talonrakennusprojekti ovat iso taakka parisuhteelle. Voi olla, että ollaan asuttu yhdessä rivarinpätkässä, jossa ei ole tarvinnut tehdä juurikaan mitään. Sitten kun ruvetaan tekemään yhteistä isoa projektia, voi huomata toisesta uusia piirteitä, joista ei pidäkään. Ja siinä on vielä pienet lapset. Ei jaksa enää, tulee avioero, myydään keskeneräinen talo ihan persnetolla ja kaikki aloitetaan alusta, Sirviö summaa.


Remonttipiiskuri Perttu Sirviön luottomiehenä nähdään uudella kaudella rakentajataituri Matti Uihero. Sisustusratkaisuissa auttaa sisustussuunnittelija Riia Lankinen.


Remonttipiiskuri uudet jaksot alkavat MTV3:lla ti 11.6. klo 20

Jäikö ohjelma näkemättä? Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat