Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ilouutinen Putous-faneille! Suosikkiohjelma palaa parhain paloin, mukana Tanhupallo, Marja Tyrni...

Putous-historian arkistot avataan kesällä alkavassa Putouksen parhaat -ohjelmassa.

27.5.2021 klo 7:00

Putous

Kiti Kokkosen Tanhupallo on ollut yksi suosituimmista Putous-sketsihahmoista kautta aikain. Kuva: MTV3Putous-viihdeohjelman ikimuistoisimmat ja hulvattomimmat palat on koottu yhteen Putouksen parhaat -ohjelmaan. Kuusijaksoisessa ohjelmassa kerrataan Putous-historian parhaita paloja, kuullaan lähes sata Putous-hokemaa, nähdään unohtumattomia Putous-hetkiä sekä hulvattomia sketsihahmoja.


Putous

Nöpö-Felix esintyy Valtteri Torikan ja Nelli Matulan kanssa. Kuva: MTV3


Juontajat Joonas Nordman ja Kari Ketonen luotsaavat katsojia sketsiviihteen vesillä. Luvassa on mm. Tanhupallon söpöilyä, Marja Tyrnin leipomuksia, Matti Pikkuvanhasen viisasteluja ja Urmas Viilunkin veroneuvojakin.


-Oli todella nostalgista käydä läpi Putouksen hieno historia. Kymmeneen vuoteen ja läpikäymiimme 12 kauteen mahtuu melkoinen määrä hahmoja ja ajankuvia. Juontajaparikseni valikoitui Kari Ketonen, joka oli viimeinen jolle soitettiin. Hänelle tämä rupeama ei ollut yhtä miellyttävä ja kiitollinen kuin minulle, Joonas Nordman vitsailee MTV:n tiedotteessa.


Putous

Joonas Nordman on kaksinkertainen sketsihahmokisan voittaja, hän on toiminut sarjan ohjaajana ja käsikirjoittajana sekä Putous Allstarsin juontajana. Kuva: MTV3Putous

Kari Ketonen on ollut näyttelijänä kahdella Putous-kaudella ja työskennellyt osana ohjelman sisältötiimiä. Kuva: MTV3


Putouksen parhaat MTV3-kanavalla la 12.6. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat