Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ikäviä uutisia: Ensitreffit Janne saa järkyttävän tiedon sairaudestaan - "Pitää toivoa, ettei..."

Varo sisältöpaljastuksia: Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa saadaan ikäviä uutisia.

9.1.2023 klo 10:15

Ensitreffit alttarilla 2.0

Eino, 36, työskentelee ravintolapäällikkönä ja harrastaa teatteria. 44-vuotias Janne toimii kiinteistönvälittäjänä omassa yrityksessään. Kuva: MTV3


Hyvinkääläinen Janne ja rovaniemeläinen Eino tapasivat toisensa Ensitreffit alttarilla 2.0 realityssä. Häämatka vietettiin Kroatian auringon alla ja tutustuminen on ollut intensiivistä. Jannen pitkäkestoinen sairastelu on kuitenkin pistänyt kapuloita rattaisiin.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Jannella ja Einolla on tuntunut synkkaavan alusta asti, tässä pariskunta häämatkalla merellisissä tunnelmissa. Kuva: MTV3


Janne on kärsinyt terveysongelmista. Hän on ollut sairaalassa sisällä ja tutkimuksia on tehty laajasti: verikokeita ja laboratoriokokeita. Tilanne vaikuttaa vakavalta ja diagnoosi halutaan varmistaa vielä leikkauksella.


Janne kertoo tilastaan Eino-puolisolle:

-Nyt on ehkä selvinnyt sit syy sille minun kuumeilulle ja sairastelulle. Ja se ei ole kauhean kiva, mutta tietysti mikään ei ole vielä varmaa. Eli mulla on huomenna leikkaus ja siitä parin päivän päästä saan tuloksen. Eli mulla epäillään imusolmukesyöpää. No, eihän sitä vielä tiedä, mutta jos on, niin hoidot alkaa tosi pian, Janne kertoo vakavana.Ensitreffit alttarilla 2.0

Janne saa järkyttävän tiedon kesken Ensitreffit-ohjelman kuvauksen. Kuva: MTV3


Kuume on pois, ja Janne arvelee, että olisiko se antibioottikuurin ansiota. Hän ei kuitenkaan pysty jatkamaan enää realityssä. Janne joutuu kiireelliseen leikkaukseen ja jättää ohjelman.


-Mun seikkailu tässä ohjelmassa loppuu nyt kuitenkin kesken, koska mut halutaan sairaalaan ja minua tutkitaan, että mikä tämä on, Janne kertoo.


Eino kuuntelee Jannea hiljaa antaen puolisonsa puhua.

-Tottakai pitää toivoa, ettei ole syöpää, eikä mitään vakavaa. Tietyllä tapaa helpottaa kuitenkin se, että löytyy joku syy siihen, Eino analysoi Jannelle.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Eino ja Janne pitivät hääseremoniassa romanttisesti toisiaan kädestä kiinni. Kuva: MTV3


Tilanne on järkyttävä ja Eino paljastaa mietteitään:

-En ole ihan varma, mitkä mun fiilikset tällä hetkellä on sen lisäksi, että olen tottakai se huolestuminen on päällimmäinen fiilis. Pitää vaan venata niitä jatkotutkimuksia ja sen jälkeen katsoa, mitä tapahtuu. Nyt vaan odotellaan, Eino sanoo.


Terveyskirjasto Duodecimin mukaan imusolmukesyöpiä eli lymfoomia on useita kymmeniä alatyyppejä. Osa lymfoomista käyttäytyy hyvin rauhallisesti, eikä hoitoa ehkä tarvita lainkaan. Eräät lymfoomat kasvavat ja leviävät nopeasti. Näissä tautimuodoissa hoito aloitetaan heti diagnoosin selvittyä.


Lue lisää: Ensitreffit-Vera avautuu intiimeistä haluista Matti-sulholle: "Miehen pitää heittää pöydälle ja..."


Lue lisää: Ensitreffit Petri yllättää Tiia-morsion ikävästi - Napakka näpäytys: "Olisit miettinyt tuon jo..."


Lue lisää: Ohhoh! Ensitreffit Tiia lataa olutmukin ääressä täyslaidallisen: "Ihme s**tanan pas**housuja..."


Ensitreffit alttarilla 2.0 Avalla torstaisin uusin jaksoin, MTV Katsomossa maanantaisin uudet jaksot.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Duodecim

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»