Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huomenta Suomi palaa - Lorenz Backman yhteistyöstä Niina-vaimon kanssa: "Onnistummeko pitämään..."

Uudistunut Huomenta Suomi tulee tv:stä arkisin ja myös viikonloppuisin.

4.1.2023 klo 7:00

Huomenta Suomi

Niina Backman on yksi uudistuneen Huomenta Suomi -viikonlopun juontajista. Hän on tehnyt pitkän uran radiossa. Kuva: MTV3


Huomenta Suomi oli alkaessaan 80-luvun lopulla yksi ensimmäisistä Pohjoismaisista aamu-tv-ohjelmista. Nyt tämä klassikko tulee takaisin.


Uudistuneen Huomenta Suomen ytimessä ovat uutiset, ajankohtaiset aiheet ja sää. Mukaan otetaan myös mm. terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita sekä kulttuuria ja viihdettä.Viikonloppuisin juonnoista vastaa uusi tiimi: Lorenz Backman, Niina Backman, Ira Hammermann, Aki Linnanahde, Joanna Kuvaja ja Antero Mertaranta.


Juontajista Lorenz Backman ja Nina Backman ovat aviopari. Lorenz "Lore" Backman odottaa yhteistyöltä aviopuolison kanssa paljon:

-Kahdeksantoista vuotta sitten alkoi Maikkarin Huumasta sekä tv-juontajan työ että parisuhde Niinan kanssa. Huikea fiilis tehdä paluu viikonloppuun yhdessä. Saa nähdä, onnistummeko pitämään työ- ja siviiliroolit erillään. Viikonloppuja luotsaa loistava tiimi, enkä malta odottaa, että pääsemme aloittamaan, Lorenz Backman kertoo MTV:n tiedotteessa.


Huomenta Suomi

Lorenz "Lore" Backman on näyttelijä ja tv-juontaja, joka on tehnyt viime vuodet töitä luennoitsijana, elämäntaitovalmentajana ja työnohjaajana. Kuva: MTV3


Huomenta Suomi lähtee viikonloppuisin liikkeelle rennommalla otteella. Tuolloin tuodaan ideoita vapaa-ajan viettoon, vinkkejä esimerkiksi kuntoilusta ruoan laittoon sekä annetaan tietoa vaikkapa ulkoilusäistä ja mahdollisuuksista. Viihteen ja kulttuurialan vieraat ovat mukana intensiivisemmin, sillä luvassa on pitempiä haastatteluja kuin arkiaamuisin.


Huomenta Suomi

Antero Mertaranta, Ira Hammermann, Joanna Kuvaja ja Aki Linnanahde aloittavat uudistuneen Huomenta Suomi -ohjelman viikonlopun juontajina. Kuva: MTV3


Huomenta Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla:

ma 9.1. alkaen klo 6.25, la 14.1. alkaen klo 8.55

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»