Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hiihtäjälegenda Juha Mieto laukoo totuuden Farmi-elämästä: "Nyt on helpottava olo!"

Farmi tarjoaa hupia ja viihdettä, mutta myös katsauksen eri sukupolvien arvoihin.

24.4.2020 klo 11:10

Farmi Suomi

Juha Mieto on suomalainen hiihtäjä,olympiavoittaja ja kansanedustaja. Kuva: NelonenHiihtäjälegenda Juha Miedon Farmi-taival päättyi tällä viikolla. Mieto oli Farmilla ristiriitainen hahmo. Hän teki ns. miesten töitä ahkerasti, päätyi nukkumaan ulos latoon Amin Asikaisen kanssa ja laukoi vitsejä, jotka joko ymmärrettiin tai sitten ei.


Supliikkimies ei hiljennyt lähdönkään hetkellä.

-Nyt on helpottava olo! Olin paljon iäkkäämpi kuin seuraavat kilpailijat, ja nuoremmat olikin sitten tosi nuoria. Huomasin, että ollaan hivenen eri aaltopituudella, Mieto kuvailee tunnelmia heti putoamisen jälkeen.Farmi Suomi

Juha Mieto ohjeistaa Noora Rätyä. Miedon ja Rädyn välillä vallitsi ns. sukupolvien välinen kuilu, eikä kommunikointi aina sujunut. Kuva: Nelonen


Mieto kokee, ettei yhteiselämä Farmilla ollut aivan mutkatonta.

-Sieltä tuli monenmoisia piikityksiä. Torppariksi en päässyt kertaakaan, ja olen ainut maatalouden hallitsija tässä porukassa. Ja kyllä minut mielihyvin pantiin aina ensimmäisenä kaksintaisteluun toiseksi tappelijaksi, niin siinä mielessä tunsin, että ei ihan reilua peliä ollut, Mietaa laukoo häviön jälkeen.


Kuppikunnista huolimatta Juha Mieto kehuu Farmi-kokemusta ja kilpailijoiden välille syntynyttä yhteisöllisyyttä. Torpparinkin valinta oli Miedolle helppo.

-Aminin haluaisin ilman muuta torppariksi. Hän on reilu kaveri ja aktiivinen - hän on ansainnut sen paikan!Farmi Suomi

Hiihtäjälegenda-Mieto hävisi tubettaja Jaakko Parkkalille kaksintaistelussa ja tippui kisasta. Kuva: Nelonen


Juha Miedon lähdön jälkeen Farmi Suomen herruutta ja 30 000 euron voittopottia tavoittelevat yhä Noora Räty, Amin Asikainen, Alina Voronkova, Riina-Maija Palander, Jari Isometsä ja Jaakko Parkkali.


Farmi Suomi torstaisin kello 20 Nelosella.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat