Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Heittääkö Kaija Koo korkkarit kattoon? Oletko jo katsonut tämän suosikkiohjelman tv:stä?

Yle järkkää meille ilmaiseksi live-keikkoja ja viikonloppuna lavalle hyppäävät Kaija Koo, Jukka Poika ja Olavi Uusivirta.

1.4.2020 klo 11:30

Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Kaija Koo on yksi Suomen tykätyimmistä artisteista. Kuva: Warner Music Live/Yle Kuvapalvelu


Yle on lisännyt yhteisöllistä ohjelmatarjontaa poikkeusoloihin. Yle Olohuone: Kaikki kotona live -ohjelmassa on nähty Suomen eturivin artistien keikkoja suorana lähetyksenä. Olemme päässeet myös kurkistamaan suomalaisiin koteihin, kun yleisö on kertonut tunnelmiaan illan aikana kotisohvilta videopuheluin ja kuvin.


Tällä viikolla luvassa on taas huippuhetkiä, kun mennään kylmästä lämpimään ja pistetään korkkarit kattoon. Perjantaina lavalle astuvat Kaija Koo ja Jukka Poika.


Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Jukka Poika vie rennon letkeisiin tunnelmiin. Kuva: Jukka Poika Musiikki Oy/Yle Kuvapalvelu


Kaija Koo on vahva artisti, joka yhdistää musiikissaan ainutkertaista voimaa herkkyyteen. Kotona voi bailata takuuvarmasti, jos ja kun hittibiisit "Kaunis rietas onnellinen" ja "Korkkarit kattoon" pärähtävät soimaan.


Jukka Poika vie pikavisiitille lämpimään letkeällä keinunnallaan. Toivottavasti kuulemme ainakin biisin "Kylmästä lämpimään" ja uuden "Papaija"-kipaleen.


Mikko Kuustonen viettää jo tutusti kanssamme koti-iltaa livemusiikin tahdissa. Ohjelmaan voi osallistua somessa hashtageilla: #kaikkikotonalive #yleolohuone


Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Olavi Uusivirta soittaa yhtyeineen toivemusiikkia lauantaina. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Lauantaina pääsemme kuulemaan Olavi Uusivirran ja bändin toivekonserttia. Yleisö voi äänestää etukäteen, mitä ikivihreitä suomiklassikkoja halutaan kuulla lauantai-illan suorassa lähetyksessä. Äänestämään pääsee osoitteessa yle.fi/olohuone


Yle Olohuone: Kaikki kotona live Yle TV2 pe 3.4. klo 19

Yle Olohuone: Olavi Uusivirran toivekonsertti Yle TV2 la 4.4. klo 18.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»