Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Heidi Sohlberg lähti viidakkoon vastarakastuneena - Paljastaa taustat: "Pakko oli valehdella"

Heidi Sohlberg otti osaa Etelä-Amerikan viidakossa Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -realityseikkailuun.

8.3.2022 klo 10:23

Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg on puhunut julkisuudessa avoimesti taistelustaan rintasyöpää vastaan. Hänen hyväntekeväisyyskohteensa oli Roosa nauha syöpäsäätiö. Kuva: KKM


Heidi Sohlberg (o.s. Willman) on Miss Suomi 2001 ja Miss Baltic Sea 2002. Sohlberg on osallistunut reality-ohjelmiin, kuten Fort Boyard ja Masked Singer Suomi. Nyt alkuvuodesta hänet nähtiin Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -viidakkoseikkailussa.Sohlbergin julkkiskisa keskeytyi, kun hän halusi lähteä oma-aloitteisesti pois kisasta. Hänen mielestään pudotusuhan alla olleet Antonio Flores ja Jaakko Parkkali ansaitsivat kumpikin jäädä kisaan.


Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg onnistui erinomaisesti nuolen ampumistehtävässä viidakossa. Kuva: MTV3


Mikä sai sinut lähtemään mukaan hurjaan viidakkoseikkailuun?

-Mua on aika paljon pyydetty kaikenlaisiin formaatteihin. Oli sellainen hetki, että hitsi mennään nyt sitten. Olen yllytyshullu ja haluan haastaa itseäni. Aina elämässä kaikki tapahtuu yhtä aikaa. Olin juuri tavannut ihanan miehen ja elettiin alkuhuumassa. Jouduin olemaan hänestä heti erossa pitkän aikaa. Siksi oli ajallisesti vähän jännittäviä hetkiä.


Mikä oli kamalinta?

-Ikävä oli kova. En ole ollut ikinä tyttäristäni noin kauan erossa, enkä myöskään kihlatustani. Yöllä lapset ja uusi miesystävä tulivat mieleen.

-Mulla oli kuvat heistä mukana ja pystyin heitä katselemaan taskulampun valossa. En halunnut katsoa liikaa kuvia, ettei ikävä kasva niin isoksi. Tietyillä hetkillä ennen nukkumaanmenoa tuli vilkaistua tyttöjen tai miehen kuvaa, että sai ikävää taltutettua. Mutta olihan se henkisesti tosi rankka reissu, turhaa sitä on kieltää.


Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg ja Sini Sabotage leirissä. Kuva: MTV3


Mikä oli yllättävintä viidakossa?

-Koko homma oli yllättävää. Kun aamulla avasi silmät, ei tiennyt, mitä päivä tuo tullessaan. Sitä eli koko ajan jännityksen tilassa. Yöpyminen viidakossa oli yhdenlainen voitto, kun olet siellä keskellä viidakkoa ja kuulet kaikki äänet.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

-Sekin oli ihanaa, ettei ollut puhelimia. Totuin olemaan ilman puhelinta ja enää ei samalla tavalla tarvitse katsella puhelinta. En enää ole koko aikaa puhelin kädessä.


Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg kaipasi viidakossa läheisiään. Ennen kisasta poistumistaan hän puhui lastensa kanssa puhelimessa. Kuva: MTV3


Miten sait pidettyä viidakkoon lähdön salassa?

-Ilmoitin somessa, että pidän taukoa. Pakko oli valehdella. Ei vaan voinut puhua mitään, toki lähipiiri tiesi. Se oli vaikeaa, onneksi enää ei tarvitse salata.


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20 alkaen ja mtv-palvelussa

Katso lisää tv-ohjelmien lähetysaikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat