Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hei Salkkarit-fanit! Pihlajasatu tuo vanhat tutut Salkkari-hahmot tv:seen - Katso, ketkä mukana!

Salatut elämät jää kesätauolle, mutta sarjan faneilla ei ole huolta.

23.6.2019 klo 11:01

Pihlajasatu

Ulla ja kristallipallo kertovat, millaista elämä Pihlajakadulla olisi voinut olla. Kuva: MTV3

Tänäkin kesänä Pihlajakadun vaihtoehtotodellisuutta kuvataan Pihlajasatu-tarinoilla. Vuorossa ovat Salinien ja Sievisten vaihtoehtoiset tarinat.

On jälleen aika kurkistaa Ulla Taalasmaan (Maija-Liisa Peuhu) kanssa kristallipalloon, ja katsoa, millaista elämä Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat aikanaan menneet toisin.


Pihlajasadun rooleissa nähdään tuttuja näyttelijöitä Salkkareiden 20-vuotisen matkan varrelta. Tuttuihin Salkkarit-rooleihinsa palaavat Timo Jurkka, Jonna Keskinen, Jouko Keskinen, Tuomas Kytömäki, Jutta Lehtinen, Johanna Nurmimaa, Tarja Omenainen, Sannamaija Pekkarinen, Jaana Saarinen ja Venla Saartamo.


Pihlajasadun toinen tuotantokausi koostuu kymmenestä jaksosta, joista ensimmäiset viisi jaksoa keskittyvät Salinien perheeseen, jälkimmäiset viisi puolestaan Sievisiin.


Pihlajasatu

Salinien klaani. Kuva: MTV3


Tällaista luvassa Pihlajasadussa:

Salinit, jaksot 1–5

Ulla auttaa Aleksia (Aleksi Kytömäki) näkemään, millaista tämän elämä olisi ollut, jos Hanna (Tarja Omenainen) ei olisi kuollut. Aleksi on menossa naimisiin rakastamansa Hannan kanssa, mutta Hannan tunteet ovat kovin moninaiset. Jukan (Jouko Keskinen) ja Maaritin (Jaana Saarinen) avioliitto vetelee viimeisiään, mikä pahentaa Maaritin alkoholiongelmaa.


Aleksin sisko Silja (Jonna Keskinen) taas ei ole aikuistunut lainkaan, vaan on oma kiukutteleva itsensä, mistä saa osansa hänen paras ystävänsä Miia (Venla Saartamo).


Pihlajasatu

Sievisten klaani. Kuva: MTV3


Sieviset, jaksot 6–10

Lasse (Timo Jurkka) palaa Pihlajakadulle myydäkseen Sievisten asunnon. Lasse kohtaa Ullan, jolle tunnustaa miettivänsä, millaista elämä olisi ollut, mikäli Paula (Johanna Nurmimaa) ei olisi kuollut.


Ulla tarttuu kristallipalloonsa, ja pian Lasse onkin toisen todellisuuden Pihlajakadulla, jossa Paula on edelleen hänen vaimonsa ja he elävät perheidylliä yhdessä lastensa Katrin (Jutta Lehtinen), Helin (Sannamaija Pekkarinen), Jirin (Mikko Parikka) ja Severin (Roope Puhakka) kanssa.


Lassen keski-ikäistä miehisyyttä koetellaan, kun hän tapaa Katrin parhaan ystävän, naapuriin muuttavan hemaisevan Eva Tammisen (Tiia Elg), johon iskee silmänsä myös Heli.


Salatut elämät: Pihlajasatu alkaa MTV3:lla ma 24.6. klo 19.30

Jäikö jakso näkemättä? Tsekkaa ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat