Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvoin julkisuudessa nähty Paula Koivuniemi, 74, julkaisi uusia kuvia - Rakas seuralainen mukana

Suosikkiuusinta: Paula Koivuniemi on aktivoitunut ja jakanut kuulumisiaan Instagramissa.

9.5.2022 klo 12:15

Paula Koivuniemi

Paula Koivuniemen tavaramerkkinä ovat tumma silmämeikki, punainen huulipuna ja tumma hiuspilvi. Kuva: paulakoivuniemi.fi


Paula Koivuniemi on nähty enää harvoin julkisuudessa. Nyt on ilouutisia, sillä Koivuniemi on päivittänyt kuulumisiaan Instagramissa ja nettisivuillaan.Paula Koivuniemi kirjoittaa Instagramissa näin:

-Kevät on saapunut kaupunkiin ja vihdoinkin tuntuu jo aurinko lämmittävän kunnolla. Tapaamisten välissä ehti tänään haukata raitista ilmaa pienellä metsälenkillä. Korona-aika pakotti minutkin päästämään irti työnteosta ja muuttamaan rytmiä elämässä. Sen myötä on vapaus alkanut maistua ja nyt kesään mennäänkin kalenteri vapaana keikoista. Nautitaan luonnosta, ystävistä, eläimistä ja liikunnasta. Aurinkoista loppukevättä kaikille!


Kuvassa Paula Koivuniemi on iloisen näköisenä metsälenkillä koiransa, tuon ihmisen parhaan seuralaisen kanssa. Karismaattinen esiintyjä on pukeutunut pinkkiin pooloon, jonka päällä on räväkän punainen jakku.


Kuvan jälkeen tulee video, näet videon painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Paula Koivuniemi on tehnyt vuosikymmeniä kestävän uran. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosikki 1960-luvulta alkaen. Suosion takana on vahva lavakarisma, matala alttoääni sekä hittibiisit. Koivuniemen elämästä on julkaistu mm. Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa -kirja.


Paula Koivuniemi

Kuva: Read me


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Juttu on julkaistu ekan kerran 5/2022.

Suomi24 Viihde

Asiasanat: Paula Koivuniemi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat