Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hän on Putouksen kuopus! Suloinen Maaria Nuoranne viihtyy avannossa ja koiran kanssa lenkillä

Näyttelijä Maaria Nuoranne nähdään lauantai-iltana Putouksessa mm. Päivi Viemää -hahmona.

30.1.2021 klo 9:00

Maaria Nuoranne

Maaria Nuoranne, 27, on kotoisin Tuusulasta ja Kallion ilmaisutaidon lukion kasvatti. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Putous-debyyttinsä tekevä Maaria Nuoranne on pirteä lisä lauantai-illan viihdejengiin. Nuoranne on laaja-alaisesti töitä niin näyttelijänä (mm. Syke), ääninäyttelijänä (mm. Beauty and the Beast -elokuvan Belle) kuin käsikirjoittajanakin (mm. nuortensarja Hasbeens).


Maaria Nuoranne

Putous-sketsihahmot, toisena vasemmalta Maaria Nuoranne ja Päivi Viemää. Kuva: MTV3


Ohjelman lehdistötilaisuudessa Christian Strandberg kiusoittelee Nuorannetta, että tietäähän hän, että kyseessä on nyt ihan näytteleminen, eikä pelkkä ääninäytteleminen. Nuoranne ei jää sanattomaksi:


- Joo, mä olen treenannut koko syksyn tätä koko kehon ottamista mukaan. Että ihan kävellyt ja eri liikeratoja treenaillut, että olen ihan valmistautunut. Se tässä eniten jännittää, Nuoranne vitsailee.


Mistä ammennat ideoita hahmoihin?

- Dubbauspuolelta löytyy kyllä ideoita, oon antanut ääneni mm. Hermanni Hiirelle, sieltä löytyy, mistä ammentaa.


Nuoranne jakoi Instagramissa kuvan Putous-kuvauksista. Mukana hänen lisäkseen Pilvi Hämäläinen, Heikki Ranta ja Antti Tuomas Heikkinen.Nuoranne tykkää käydä säännöllisesti viilentymässä avannossa ja nautiskelee pitkistä lenkeistä merenrannalla koiransa kanssa. Kaveripiirissään Lättymestarin arvonimen saanut Maaria rakastaa imitointia, eikä jätä läheisiään rauhaan yölläkään, sillä hän on tunnettu unissaan puhumisesta.Maaria Nuoranne

Maaria Nuoranteen sketsihahmo on Päivi Viemää. Kuva: MTV3


Maaria Nuoranteen sketsihahmo Putouksessa on Päivi Viemää. Hän on Uusi Elämä -saippuasarjasta tuttu teinityttö, joka asuu kuvitteellisessa Lintukodon kaupungissa.


Kadonneet sukulaiset, muistinsa menettäneet naapurit ja kuolleista palanneet ex-poikaystävät ovat Päiville arkipäivää. Teini-Päivin suurin haave onkin se, ettei hänen tarvitsisi ikuisesti olla se stereotyyppinen takapulpetin tyttö, jota kukaan ei huomaa. Päivi Viemään hokee: ”Mitä SÄ täällä teet?”


Putous MTV3 la klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»