Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Haikea uutinen: Sorjonen-suosikkisarjan uusi, vika kausi alkaa joulukuussa - Nämä näyttelijät mukana

Uusissa jaksoissa Lappeenrannan idylliset lumimaisemat tarjoavat vastapainoa Sorjosen synkille rikoksille.

23.10.2019 klo 14:30

Sorjonen

Isä Kari Sorjonen (Ville Virtanen) ja tytär Janina Sorjonen (Olivia Ainali). Yle Kuvapalvelu


Sorjosen odotettu kolmas kausi on samalla sen viimeinen, mikä on haikean ihana uutinen sarjan faneille. Nyt nähtävät viisi uutta rikosta ja kymmenen uutta jaksoa solmivat päätökseen rikossaagan, joka sai ensiesityksensä Ylellä syksyllä 2016.Viimeinen kausi punoo yhteen niin päähenkilöiden tarinat kuin rikostapaukset, jotka saivat alkunsa jo sarjan alussa. Nyt Kari Sorjonen (Ville Virtanen) joutuu henkilökohtaisessa elämässään ja työrintamalla äärimmäisten kokemusten äärelle. Sorjonen löytää hangesta makaaberin murhan uhrin. Aivan kuin joku haluaisi jäätävällä teollaan jättää hänelle viestin - tai ainakin koetella huippuälykästä tutkijaa.


Sorjonen saa vastaansa rikollisen, joka vaikuttaa olevan Sorjostakin taitavampi ja älykkäämpi. Luvassa on yllätyksellisiä tapauksia, koskettavia ihmiskohtaloita sekä mutkikkaita rikosjuonia. Uusi kausi kysyykin, pitääkö sinun pystyä joskus pahaan, jotta saat aikaan hyvää?


Sorjonen

Lena Jaakkola (Anu Sinisalo) ja Kari Sorjonen (Ville Virtanen) selvittävät rikoksia lumisessa suomalaisessa pikkukaupungissa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Sarjan pääosissa jatkavat Ville Virtanen (Kari Sorjonen), Anu Sinisalo (Lena Jaakkola), Matleena Kuusniemi (Pauliina Sorjonen), Ilkka Villi (Niko Uusitalo), Olivia Ainali (Janina Sorjonen) ja Lenita Susi (Katia Jaakkola).


Uudella kaudella palaavat myös Laura Malmivaara, Mikko Leppilampi, Janne Virtanen, Johan Storgård ja Sampo Sarkola. Vierailevina tähtinä nähdään mm. Milka Ahlroth, Kristo Salminen, Oona Airola ja Turkka Mastomäki.


Sorjonen

Kuvassa vasemmalta Janina Sorjonen (Olivia Ainali), Lena Jaakkola (Anu Sinisalo), Kari Sorjonen (Ville Virtanen), Lasse Maasalo (Sampo Sarkola) ja Katia Jaakkola (Lenita Susi). Yle Kuvapalvelu


Sorjosen kaksi ensimmäistä kautta tapahtui Lappeenrannan kesäidyllissä, viimeinen kausi nähdään rajakaupungin kauniissa talvimaisemissa - paksun lumipeitteen ja kirkkaan jään ympäröimänä. Kolmannen kauden viisi rikosta ovat: Ihmisen tahra, Ihmispeto, Poikia ja rakastajia, Nainen peilissä ja Shakkitarina.


Sorjonen uudet jaksot Yle TV1 sunnuntaisin 1.12.2019 alkaen klo 21:05

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Sorjonen
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat