Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Raija Pelli paljastaa - Pelkäsi Poliisi TV-fanien reaktiota: “Toivottavasti en...”

Farmi Suomi -realityssä saatiin yllätysosallistujaksi Raija Pelli, mutta Poliisi TV:stä tutun Pellin matka jäi lyhyeksi.

6.4.2022 klo 10:06

Raija Pelli
Raija Pelli on toimittaja ja hän on mm. julkaissut Kikasta elämäkerran Kikka - Mä haluun viihdyttää. Kuva: Nelonen/Alpertti Riekjärvi


Raija Pelli on erityisesti vanhemmille tv-katsojille tuttu Poliisi-TV:stä. Ohjelma oli aikansa suosikki, ajankohtainen rikosmakasiiniohjelma.Naista ei ole nähty pahemmin tv:ssä viime vuosina. Miksi lähdit mukaan Farmi Suomi -ohjelmaan?

-Klassinen vastaus, ne kysyivät. Mä tykkään Farmi ohjelmasta. Kaiken maailman realityistä se on parhaimmasta päästä. Se koko kattaus on mielenkiintoinen. Ollaan takaisin luontoon meiningillä, ei ole juoksevaa vettä, juostaan järvestä hakemassa vedet. Ei tullut maitoa, jos ei lypsetty lehmiä. Kanat muni munia ja kasvimaat piti hoitaa.

-Ihminen tulee juttuun vähemmälläkin, se on terveellistä välillä palata juurille. Eikä maaseutuelämä ole mulle vierasta. Rohkaisin mieleni.


Raija Pelli

Raija Pelli pehtoorin juttusilla, vieressä Sanna Mämmi ja Taina Ojansivu. Kuva: Nelonen/Alpertti Riekjärvi


Pelli tuli todellakin koko kansan tuntemaksi Poliisi TV:ssä. Hänestä pidettiin, mutta julkisuuden henkilönä Pelli joutui kokemaan myös julkisuuden negatiivisen puolen, hän sai uhkauskirjeitä ja -soittoja.

-Ne vanhat Poliisi TV-fanit näkevät Farmilla Raijasta uuden puolen, toivottavasti en tuota pettymystä. Ihminen muuttuu, elämänkokemukset muuttaa. Nuoruus on nuoruutta ja keski-ikä tuo omat haasteensa. Kun lapset on jo maailmalla ja saa nauttia lapsenlapsista, elämä on leppoisampaa.


Raija Pelli

Kaksintaistelupari Pelli ja Herlevi laavulla. Kuva: Nelonen/Alpertti Riekjärvi


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon, niin mihin käyttäisit sen?

-Kyllä siitä osa olisi mennyt hyväntekeväisyyteen Rikosuhripäivystykseen. Poliisi-TV oli aikoinaan keräämässä pääomaa siihen. Seuraan sitä edelleen ja nyt sen toiminta toimii hienosti. Rikosten uhrien tukeminen on tärkeä asia. Lopulla olisin vienyt porukat eli mun lapset, lapsenlapset, tyttöystävät ja miehen jollekin hulppealle matkalle.


Pellin matka Farmilla jäi suhteellisen lyhyeksi, sillä hänet nimettiin heti seuraavaan Farmilla pidettävää kaksintaisteluun saapumisensa jälkeen. Burgerimies Akseli Herlevi otti toimittaja Pellistä voiton tiukassa kisassa.


Lue myös: VARO JUONIPALJASTUS! Yksi kisaaja jättää omasta tahdosta Farmi Suomen: "Minulla ei ollut..."


Lue myös: Heterofobiasta kärsivä Cristal Snow , 46, ylistää kyynelehtien Teemu Packalénia: "Olen löytänyt..."


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaina klo 20

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat