Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Joona Puhakka iloitsi tyttöystävän näkemisestä: "Kulta kainalossa, tuoppi kädessä..."

Farmi Suomi -realityssä kisataan yhtä tyyppiä pienemmällä porukalla, kun Joona Puhakka tippui kisasta.

25.4.2023 klo 8:55

Farmi Suomi

Mediapersoona Joona Puhakka on yksi Suomen kirkkaimmista YouTube -tähdistä. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä väki senkun vähenee ja kisa kovenee. Kaksintaistelussa kohtasivat ex-mäkihyppääjä Janne Ahonen ja somepersoona Joona Puhakka. Miehet taistelivat tiedossa, ja Ahonen voitti.


Puhakka kertoo Farmi-kokemuksestaan ruutu.fi videolla:

-Se, mitä tästä jää käteen, tulee mahdollisesti pysymään koko loppuelämän! Tää oli hyvä reissu. Ja on se tyylikäs lähteä mäkikotkan kädenannosta. Kyllähän tässä tehtiin historiaa, Puhakka tykittää.


Farmi Suomi

Joona Puhakka ja Janne Ahonen osallistuivat Kaksintaisteluun, jossa toisen oli tiputtava. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Somepersoonan lista Farmin hyvistä asioista on pitkä. Mutta yhdeksi suurimmista asioista nousee ymmärrys ja kunnioitus arkisiin asioihin.

-Siviilimaailmassa melkein kaikkea saa nappia painamalla. Täällä joutui tekemään kaikkensa, että sai jotain, eikä sekään ollut luksusta. Kun on lapioinut sontaa, odotellut kanan munivan, kaikki lypsyt aamulla, niin kyllä sitä on aika helppoa kävellä lähikauppaan ja ostaa niin monta kananmunaa tai just niin monta litraa maitoa, mitä haluaa ja tarvitsee.


Joona Puhakka tunnustaa ruutu.fin videolla kokemuksen muuttaneen häntä ihmisenä paljon.

-Musta tuntuu, että kypsyin ja vanhenin monta vuotta. Yleinen selkäranka jäi työmoraaliin. Jos laiskotuttaa, niin tehdään vaan, eikä siirretä huomiselle asioita. Opin arvostamaan asioita, mitä meillä on. Aika kivasti on asiat tuolla kotioloissa.


Farmi Suomi

Farmi-jengiä, ylhäältä Janne Ahonen, Antonio Flores, Mariko, Sampo Kaulanen, Teemu Laurell, alhaalta Henny Harjusola, Johanna Puhakka, Meri Aalto ja Joona Puhakka. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen

Kuvausten jälkeen Joonalla oli myös selkeä suunnitelma.

-Kun saan kännykän käteen, soitan tyttöystävälle välittömästi. Sitä olen ajatellut ja ikävöinyt kaikista eniten. Kun se on hoidettu, käyn kaupasta hakemassa yhden oluen ja sisäfileepihvin. Jotain aion kattoa olohuoneessa, kulta kainalossa, tuoppi kädessä ja lautanen edessä! Ja käyn suihkussa, puoli tuntia! Täällä ei ole peseydytty, Joona Puhakka kertoo nauraen ruutu.fissä.


Lue myös: Farmi-tippuja Essi Unkuri yllättyi totaalisesti tästä asiasta maalla: "En tajunnut, että täällä..."


Lue myös: Janne Ahonen rehellisenä - Lähti Farmille uudelleen tästä syystä: "Silloin aiemmin kävin..."


Lue myös: Farmi-tippuja Susanna Penttilä sanoo suorat sanat "hieno lady" -maineesta: "Moni voi luulla, että.."


Farmi Suomi la klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»